To je to što me zanima!

Huligani se mlatili palicama i cijevima: 15 ozlijeđenih, jedan ima ozljede opasne po život

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Od ukupno 50 osoba privedenih u službene prostorije zbog sukoba u Ulici Izidora Kršnjavog, 44 su pripadnika gostujuće navijačke skupine, a šest domaće. Dvojica Torcidaša teže su ozlijeđena, jedan u životnoj opasnosti
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija objavila je nove detalje o navijačkom sukobu u Ulici Izidora Kršnjavog koji su se odvili u nedjelju uoči utakmice između NK Lokomotiva i HNK Hajduk.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Navode kako su ukupno priveli 50 ljudi u službene prostorije, od kojih je 44 pripadnika Torcide, a šest Bad Blue Boysa, nad kojima provode kriminalističko istraživanje nakon kojeg će podnijeti kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela „Izazivanje nereda“ i „Sudjelovanje u tučnjavi“.

Tukli se palicama, metalnim cijevima, petardama, drškama od sjekira...

- Naime, utvrđena je sumnja da su kao pripadnici navijačke skupine sudjelovali u mnoštvu od oko 100 osoba koje su nasiljem ugrožavale javni red na način da su se u nedjelju, 30. listopada 2022. godine između 13:03 i 13:08 na ulici u Centru (Ulica Izidora Kršnjavoga), zbog obostrane netrpeljivosti suprotstavljenih navijačkih skupina, međusobno fizički sukobili koristeći pri tome razna pirotehnička sredstva, teleskopske palice, metalne cijevi, drvene drške za sjekire, drvene palice i druge opasne predmete pogodne za napad i ozljeđivanje - stoji u današnjoj nadupuni priopćenja PU zagrebačke.

OPREMILI SE PALICAMA I BAKLJAMA FOTO Obračun bio dogovoren? Policija je spriječila tučnjavu u N. Zagrebu, preselili se u centar

Prilikom sukoba ozlijeđeno je ukupno 15 navijača, odnosno dva pripadnika domaće navijačke skupine i 13 gostujuće. Dvojica gostujućih navijača teže su ozlijeđena, od kojih je jedan zadobio ozljede opasne po život dok su ozljede ostalih ozlijeđenih navijača za sada okvalificirane kao lakše, dodaju iz policije.

NEREDI U ZAGREBU Policija: Priveli smo 54 osobe u sukobima Boysa i Torcide, sve ukazuje da su bili dogovoreni...

Kriminalističko istraživanje se nastavlja, a spornu je utakmicu u nedjelju gledalo oko 3.300 posjetitelja, od kojih oko 1.100 Torcide.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • Lee-mar 03.11.2022.

    osobno poznajem nekoliko "navijača" i njihov jedini cilj je vrijeđanje i sukob s protivničkom navijačkom skupinom. oni utakmicu ni ne gledaju, vjerujem da ni pravila ne znaju.

  • mdcro24 31.10.2022.

    Ti divni decki iz torcide huligani i tučari, ma dajte nemrem vjerovat

  • RazjareniBik 31.10.2022.

    Hugilani, a ne navijaci!

Komentiraj...
Vidi sve komentare