To je to što me zanima!

'Hvala djelatnicima koji su mi vratili izgubljeni novac'

B. Mandić-Božić zahvalna je djelatnicima crpke Adria Oil u Otočcu koji su joj vratili izgubljeni novac. Ispalo joj je 600 kuna dok je plaćala račun
Vidi originalni članak

U našu redakciju javila se Brana Mandić-Božić iz Zagreba kako bi zahvalila poštenim djelatnicima crpke Adria Oil u Otočcu koji su joj vratili izgubljeni novac. Prilikom plaćanja goriva na toj crpki, gospođi Brani je iz novčanika ispalo 600 kuna na pod, a da to nije na vrijeme zamijetila. Nakon što je otišla, djelatnici Krešimir Šimunić i Tomislav Tonković Čezo pronašli su rasute novčanice i shvatili da su ženi ispale iz novčanika.
- Nije je bilo lako pronaći. Nismo znali tko je, iako je više puta navratila kod nas po gorivo. Sjetili smo se da se rukovala s policajcem Josipom Tomašićem, došli smo do njegovog broja, a on je novac onda vratio vlasnici. Gospođa Brana opet nas je posjetila i zahvalila, što nam je jako drago i na čemu se zahvaljujemo, rekao je Tomislav dodajući da su puno zadovoljniji kada kupca imaju prilike vidjeti opet, nego uzeti izgubljeno. Smatra i da vratiti izgubljeni novac nije ništa čudno, nego nešto što se podrazumijeva.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • darabubamara 08.09.2010.

    nije 6000 kn, nego 600

  • cdvita12 08.09.2010.

    kak ti moze 6 000 kuna samo ispasti??? jesem ti, meni ni kovanica od 5 kuna ne moze ispasti....

Komentiraj...
Vidi sve komentare