To je to što me zanima!

HVIDRA Zadar: 'Ne treba nam Mesić poslije Mesića'

Predsjednik i vrhovni zapovjednik vojske ne može biti netko tko o hrvatskim generalima govori kao Josipović i ne želimo predsjednika koji je agnostik
Vidi originalni članak

Zadarske braniteljske udruge u utorak su pozvale svoje članove da u drugom krugu predsjedničkih izbora glasaju za Milana Bandića. Predsjednik i vrhovni zapovjednik vojske ne može biti netko tko o hrvatskim generalima govori kao Josipović, poručuju iz Zadra.
 - Ne želimo predsjednika koji je ateist i priča viceve, ne treba nam Mesić poslije Mesića, rekao je dopredsjednik zadarske Hvidre, Klaudio Vidaić.  Za utorak u 18.30 sati najavljen je skup potpore Bandiću u njegovom stožeru u Zadru.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Determinator 30.12.2009.

    nema oprosta, daj odrasti i izađi iz svog malog balončića.

  • superpolicajac 29.12.2009.

    ovo je najbolji dokaz koliko je hvidru strah josipovića. nije ni čudno koliko je lažnih branitelja koji ležeći dobivaju dobre mirovine. znači i hvidru nije briga za hrvatsku nego ajde bandiću lopove nedaj nas a državi kako bude. stvarno sam razočaran. neka pravi branitelji imaju još više a ovi lažni neka ne kradu državu i neka konačno počmu da rade i pomognu ovoj državi da izađe iz go..na.

  • user_39293 29.12.2009.

    DrJezael -- kako ja to nigdje nisam vidila?! Imaš paranoje ili sl?

Komentiraj...
Vidi sve komentare