To je to što me zanima!

Hyundai zbog kvara brave povlači 47.300 automobila

Sonate povlače zbog problema s elektronskim zaključavanjem vrata, a odnosi se na 1300 auta koje su prodali u SAD-u i 46.000 vozila u Aziji
Vidi originalni članak

Južnokorejski proizvođač automobila Hyundai najavio je kako će povući s tržišta modele Sonata. Povlače ih zbog problema s elektronskim zaključavanjem vrata koja se ne mogu pravilno zavoriti. To se odnosi na 1300 auta koje su prodali na američkom tržištu i 46.000 auta u Južnoj Koreji, koje su izbacili na tržište u rujnu prošle godine. U Hyundaiju su pronašli rješenje za problematične dijelove te su ih počeli zamjenjivati. Primili su pritužbe vozača, ali zbog tog kvara nisu prijavili nijednu nesreću.
Protekle godine Hyundai su bili najprodavaniji automobili u Americi iako je ukupna prodaja pala za 21 posto. Prošlih nekoliko mjeseci i Toyota je povukla sa tržišta osam milijuna automobila zbog kvara s gasom, ali mu nisu pronašli prikladno rješenje. Prijavili su i nekoliko nesreća koje su posljedica kvara, a bilo je i poginulih.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • possesed 24.02.2010.

    ..i onda se ljudi smiju kad netko kupi 10g star audi umjesto glanc i ganc novog hyudnaia..toyote i slično..ajd,ruku na srce..toyote dobro idu..fino gas prime,pa to nije nikakav problem..osim šta se ne možeš zaustaviti,sem u zidu.

  • be yourself 24.02.2010.

    Svaki auto ima grešku, jedino je pitanje da li to proizvođač hoće priznati jer zamjena puno košta. Ako na Audiju u jednom servisu na cijeloj seriji rikne ista stvar unutar 4-5 godina, znači da postoji problem ali pitanje da li proizvođač te greške hoće platiti. Pogotovo auti proizvedeni za nas tj za istočnu Europu su škart i puni grešaka.

  • Depressive_Džo 24.02.2010.

    ..... mislim da ce sad masovno stvari nestajati iz hyndaia...pogotovo strani turisti na jadranu u novim autima :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare