To je to što me zanima!

HZZO joj neće platiti lijek jer je prestara: 'Želim biti kao prije'

Ogranak dopisnika i lokalnih medija HND-a Splitsko-dalmatinske županije pokrenuo je humanitarnu akciju prikupljanja novčanih priloga za kolegicu s Radio Dalmacije Korneliju Livaja
Vidi originalni članak

Dugogodišnja novinarka Radija Dalmacije Kornelija Livaja (46) prije godinu i pol doživjela je teški moždani udar. Moždani je bio jako težak i masivan, te joj je uništio kompletnu motoriku lijeve strane tijela.

Kornelija pati od spazma (hipergrčenja mišića) koji se može liječiti jedino injekcijama, a svaka stoji 5000 kuna. Međutim, Kornelija ih mora sama kupovati jer je po standardima HZZO-a prestara da bi joj injekcije bila plaćene. 

- Želja mi je da budem što sam bila, da sam korisna svima i vratim se medijskom poslu, rekla je Kornelija. 

Akciju prikupljanja priloga za Kornelijino liječenje započeli su novinari u Osijeku, a pridružili su se i kolegice i kolege u Splitu. Sakupljen je novac za prvu injekciju koju će Kornelija dobiti za nekoliko dana.

A ukoliko i vi želite pomoći ovo je su podaci koje treba upisati na uplatnicu:

Za Korni! Nisi sama!

IBAN: HR4023300033243222016

Splitska banka

Idi na 24sata

Komentari 43

  • ljubica ljubičica_1 18.02.2018.

    Ona prestara.A po bolnici lječite i operirate starčad od 75go pa nadalje i to skupe operacije srca .Neka se srami ovo zdravstvo.Bolnice pune staraca ,samo dođite na odjele .

  • zuluf_52 17.02.2018.

    Zato se olos moze ljeciti kad hoce i gdje hoce.

  • super_baka 17.02.2018.

    Ovo je sad već sramota da se o njoj ne može ni pričati.. Ko to odlučuje kad čovjek za odbaciti????? SRAMOTA za ove na vrhu!!!!! Intersuje me da li bi i Kujundžiću ukinuli lijek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare