To je to što me zanima!

I Crkva se snalazi: Pop održao misu pred 'selfiejima' vjernika

Pošto građanima nije dozvoljen ni odlazak u crkvu, svećenik iz Torina se odlučio na ovaj potez, a cijelu je misu snimao i objavio na svom Facebook profilu
Vidi originalni članak

Ovih dana svjedočimo raznim neobičnim stvarima, a jedna od njih je i misa jednog svećenika iz Torina koji je misu odlučio odraditi pred slikama svojih sugrađana.

URNEBESNI VIDEO Vjernici u nevjerici: Svećenik se zapalio u online propovijedi!

Pošto građanima nije dozvoljen ni odlazak u crkvu, svećenik se odlučio na ovaj potez, a cijelu je misu snimao i objavio na svom Facebook profilu. Uz objavu napisao je poruku svojim sugrađanima kako bi ih ohrabrio i pomogao im u ovim teškim vremenima.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Hvala vam što se sudjelovali u ovoj mojoj inicijativi i što ste poslali slike svoje obitelji kako bismo mogli održati misu 22. ožujka u 6.30. Pozivam vas da i sutra u 6.30 pratite misu. Molit ćemo za sve oboljele i one koje je Svevišnji pozvao kod sebe u posljednjih mjesec dana. Naša snaga je Isus Krist – napisao je svećenik kako bi zahvalio svojim vjernicima.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • kajnampakmoreju 26.03.2020.

    Trola nas Lea Krivičić, stavila je pop u naslov za clickbait, a u tekstu je svećenik. Naučila je posao. 👍🤣

  • 26.03.2020.

    Svestenik se kaze.

  • pravednik8000 26.03.2020.

    E jebi ga nema milodara od slika...propast će jadnici a točku brigu su ovih dana pokazali za svoje odaje i kase..sve puni naslovi kolko su pomogli ljudima u potresu.Sramota...ali zato se oglase sa svojih oltarčića prije svakih izbora da malo puku pojasne za koga je najbolje glasati.Szoka licemjerna

Komentiraj...
Vidi sve komentare