Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
10 komentara

Vjernici u nevjerici: Svećenik se zapalio u online propovijedi!

Zbog pandemije korona virusa u svijetu i u župi u Plymouthu uveli su video propovijedi, nastojeći potaknuti župljane da se ne udalje od vjere i od crkve, a jedan se vikar zapalio pred gledateljima

Foto: YouTube
10 komentara

Britanski vikar je tijekom prve propovijedi održane putem interneta od svojih župljana dobio i više pozornosti nego što je očekivao nakon što se slučajno približio gorućoj svijeći pri čemu mu se zapalio džemper.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vikar župne crkve u Plymouthu, Stephen Beach, na kraju internetske propovijedi iz svojega je stana u nedjelju pozvao župljane da razmisle o iskustvu iščekivanja u doba korona virusa.

- Divno je na trenutak zastati u nazočnosti Božjoj i postaviti sebi pitanje: Gospode Bože, što nam poručuješ? I nakon toga, naravno, čekati Njegov odgovor. Upravo.... - nastavio je vikar, iznenada shvativši da se lijevim ramenom previše približio plamenu upaljene svijeće koji je zahvatio dio njegova džempera.

- Ajme, ajme, upravo sam se zapalio - uzviknuo je, gaseći plamen puhanjem i udaranjem rukom po džemperu.

Zbog pandemije korona virusa u svijetu i u župi u Plymouthu uveli su video propovijedi, nastojeći potaknuti župljane da se ne udalje od vjere i od crkve, kazao je vikar Reutersu.

KORONA I HRVATSKI HUMOR 'Ljude više ne zanima gdje si bio '91 već zadnjih 14 dana...'

- Moja obitelj 'oduševljena' je mojom prvom video propovijedi - kazao je uz smijeh Beach.

- Osobito je razveselila moje najmlađe unuke koji pitaju kad će se deda ponovno zapaliti - dodao je. 

Video je na Twitteru podijelila Beachova nećakinja, što je razveselilo župljane i sve ostale koji su ga pogledali. 

U internetskim su porukama mnogi napisali da se već dugo nisu tako slatko nasmijali, a neki su obećali da će vikaru kupiti novi džemper. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message