To je to što me zanima!

I dalje pakleno vruće: U cijeloj Hrvatskoj preko 30 stupnjeva

U je ponedjeljak u mnogima mjestima na Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije, a podjednako će iznadprosječno toplo i sunčano diljem Hrvatske biti i u utorak
Vidi originalni članak

 Sunčano, povremeno uz maglu i tek ponegdje prolazno umjerenu naoblaku, prognozira za utorak Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ).

Ujutro u unutrašnjosti lokalno kratkotrajna magla, osobito po kotlinama i uz rijeke. Vjetar na kopnu većinom slab i tek ponegdje umjeren sjeveroistočni, u Slavoniji istočni. Na Jadranu slaba do umjerena bura, podno Velebita s jakim udarima, a poslijepodne uglavnom u Dalmaciji sjeverozapadnjak i zapadnjak.

Najviša dnevna temperatura iznad prosjeka, od 29 do 33 stupnja Celzijeva, u gorju malo niža.

VREMENSKA PROGNOZA Sunčano i toplo do kraja tjedna, na moru idealno za kupanje

Do kraja tjedna 

- U srijedu na kopnu malo oblačnije, u gorju uz lokalni pljusak. U četvrtak nestabilnije, u drugom dijelu dana ponegdje pljuskovi s grmljavinom koji lokalno mogu biti i izraženiji. U petak postupno razvedravanje. Vjetar u srijedu slab, zatim povremeno umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Do četvrtka većinom vrlo toplo, a zatim osvježenje.

Na Jadranu do četvrtka danju još uglavnom vruće, a zatim dnevna temperatura niža. Na sjevernom Jadranu prevladavat će sunčano, a prema jugu oblačnije, uz moguć poneki pljusak. U četvrtak na sjevernom Jadranu jača bura koja se u petak širi prema jugu. - prognozirao je za HRT Tomislav Kozarić, dipl. ing. iz DHMZ-a.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ćiribu_ćiriba 15.09.2020.

    I bolje, zima će trajat 5 mjeseci minimalno, fuj..

  • 15.09.2020.

    vruce po ljeti....ajme vijesti

  • NEUNIŠTIVI erickblack IMUN NA ARMINE 15.09.2020.

    Kad će jesen više.Svaki dan je 29-32c 😥

Komentiraj...
Vidi sve komentare