To je to što me zanima!

I dalje teško: Mandelino stanje nepromijenjeno, ali stabilno

U crkvama diljem zemlje moli se za bivšeg južnoafričkog predsjednika koji se liječi od plućne infekcije. Nelson Mandela (94) je u bolnicu prebačen u subotu
Vidi originalni članak

Stanje Nelsona Mandele i dalje je teško, ali stabilno, izvijestili su iz bolnice u Pretoriji, piše BBC.

Mandelino stanje je nepromijenjeno i smješten je na odjelu intenzivne njege. U crkvama diljem zemlje moli se za bivšeg južnoafričkog predsjednika koji se liječi od plućne infekcije. Mandela (94) je u bolnicu prebačen u subotu, treći put ove godine. 

Već neko vrijeme bolovao je u svom domu u Jahannesburgu, a nekoliko godina bori se s plućnim problemima. 

Glasnogovornik predsjedništva rekao je kako nije istina da posjetiteljima ne daju da vide Mandelu, ali da postoji određena procedura i ograničenja kada je pacijent na intenzivnoj njezi.

U Južnoj Africi sve se nadaju da čovjek koji je vodio borbu protiv apartheida može povratiti snagu još jednom. Mandelina kćer Zindzi rekla je da je njezin otac dobro, te dodala da je borac. 



Idi na 24sata

Komentari 2

  • ivanfilip 10.06.2013.

    Samo se tijelo umorilo,samo tijelo.

  • istina52 10.06.2013.

    bit će kako Bog odluči ..., ne pomaže mnogo molitva, to je priznanje da je bio čovjek, vizionar s mnogo ljubavi, istine i opraštanja iako je trećinu života proveo u zatovru zbog aperthejda, no izašao je bez ogorčenosti i bijesa, to iskustvo pretočio je u duhovnu mudrost i suosjećanje, zarekao se da će ostvariti miran i postupan prelazak s aperthejda na vladavinu višerasnog naroda..

Komentiraj...
Vidi sve komentare