To je to što me zanima!

I dalje traje potraga za Dankom (2) u Srbiji: 'Tu su šume i potoci, a usred noći je pala i jaka kiša'

Djevojčicu su prvo tražili u naselju, a zatim su krenuli u šumu. Traži je gorska služba spašavanja, policija, dobrovoljci, psi tragači i dronovi
Vidi originalni članak

Dvogodišnja Danka nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod grada Bora u Srbiji. Spasioci od tada neumorno rade kako bi pronašli nestalo dijete, ali u prilog im ne idu vremenski uvjeti.

Djevojčicu su prvo tražili u naselju, a zatim su krenuli u šumu. Traži je gorska služba spašavanja, policija, dobrovoljci, psi tragači i dronovi. U trenutku nestanka na sebi imala ljubičaste hlače i maslinasto zelenu jaknu, javlja Telegraf.rs. U potrazi sudjeluje 350 ljudi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve otežava kiša

Srpski mediji pišu kako je usred noći počela padati jaka kiša, a i temperature su pale.

- To je prigradsko naselje koje ima i vrlo nezgodan teren. Tu su šume i potoci. Na samom kraju tog mjesta se dogodio nestanak naše male sugrađanke - rekao je gradonačelnik.

SVE OTEŽAVA KIŠA Potraga u Srbiji: Danku (2) traži čak 300 ljudi u mračnoj šumi

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njena majka ispričala je kako je djevojčica nestala.

- Okrenula sam se da dam vodu drugom djetetu i kada sam pogledala ponovo, nje tu nije bilo.

Policija je blokirala selo, a nadležni mole građane da samoinicijativno ne kreću u potragu.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • in 28.03.2024.

    Meni je sve ovo vrlo sumnjivo, osobno ne vjerujem u otmicu jer po mome kolika je vjerojatnost da netko tko doslovno nikad i nije bio u toj vikendici bar po pisanju portala dođe i baš taj tren dođe netko i otme Danku osim ako nešto prethodno nije dogovoreno. Da je to u njihovoj svakodnevnoj rutini i da je praćena pa da ju netko otme to bi već imalo smisla. Tko zna što se ovdje dogodilo ali predpostavljam da roditelji to znaju ali šute. Možda ja grješim ali to je moja pretpostavka.

  • daniel.cupic 28.03.2024.

    Ajme jadna ta obitelj, stvarno ne mogu ni zamisliti kako im je. Nadam se da ce ih pronaci brzo i zdrave, drzim im fige za sretno okoncanje potrage.

  • čenio 27.03.2024.

    Auto projurilo? Svjetlo plavi fiat punto 2 na ljevim zadnjim vratima nema lajsnu itd.. pa to se može nači u toj okolici ima valjda još koja kamera da se vidi tablica  pa da se razriješi taj slučaj famoznog jurečeg auta. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare