To je to što me zanima!

I dalje traže tko je naručio napad na Igora Rađenovića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Za dva Zagrepčana postoje indicije o povezanosti s napadom na Rađenovića. Za trećeg se pisalo da je posredovao između naručitelja i napadača
Vidi originalni članak

Zbog sumnje da su u svibnju u zagrebačkom naselju Travno bejzbol palicama pretukli bivšeg direktora Zagrebačkih cesta Igora Rađenovića, u utorak su uhitili Nikolu Presečkog (26) i Miodraga Šimunca (41). U srijedu su u Vukovaru uhitili muškarca (42) zbog posredovanja pri naručivanju premlaćivanja. Pustili su ga jer ga nisu mogli povezati s napadom. Navodno postoji lista ljudi koje je trebalo prebiti. Rađenović je prepoznao jednog napadača, nakon čega je on navodno sve priznao. Šimunac je poznat policiji zbog krijumčarenja ukradenih automobila, a 2002. kao prijatelj Željka Šobota svjedočio je o njegovu ubojstvu u postupku protiv tzv. zločinačke organizacije. Terete ga za premlaćivanje, a Presečki je Rađenovića navodno poprskao suzavcem. Policija je u četvrtak popodne tražila dokaze u Koranskoj ulici gdje živi Šimunac. Nisu željeli reći što traže, a načelnik PUZ-a Ivica Tolušić je rekao da uređuju nasade.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_26140 17.07.2008.

    pazi sad ovo,,,dvojas je pretukao rađenoviča za 3000 eura,,,pretukao!!!!! rađenovič je prošao s lakim ozljedama..pa kako su ga onda pretukli????

Komentiraj...
Vidi sve komentare