To je to što me zanima!

I danas vruće: U Dubrovniku su u sedam sati izmjerili 32 °C

Sunčano i vruće vrijeme nastavlja se i u ponedjeljak. Temperatura će se kretati između 34 i 39 stupnjeva Celzijevih. Zbog produženog vikenda očekuju se gužve
Vidi originalni članak

Sunčano i vruće vrijeme nastavlja se i u ponedjeljak, a lokalni pljuskovi mogući su poslijepodne i navečer u Gorskome Kotaru i Lici. Puhat će slab, a na Jadranu do umjeren zapadni i jugozapadni vjetar. Temperatura će se kretati između 34 i 39 stupnjeva Celzijevih.

U Dubrovniku su već u sedam sati izmjerena 32 stupnja Celzijeva, a dva sata kasnije grad se grijao na 35 stupnjeva Celzijevih. U devet sati i dalje je bio najtopliji, a dva stupnja niža temperatura zabilježena je u Rijeci. U Splitu i Makarskoj izmjerena su 32 stupnja Celzijeva. 

Toplo, sunčano i vruće vrijeme nastavit će se i u utorak kada će se temperature također približavati 40 stupnjeva Celzijevih. 

Iako je petak daleko i još se ne može sa sigurnošću prognozirati vrijeme, mogli bi ga obilježiti pravi ljetni pljuskovi i pad temperatura. 

I danas otežan promet

Vikend je prošao, ali s obzirom da je i ovaj ponedjeljak u Hrvatskoj neradni dan i danas se očekuju gužve na cestama.

- Zbog lančanog sudara na autocesti A1, 1500 m prije čvora Karlovac, na mostu Orlovac, promet u smjeru Rijeke teče otežano - izvijestio je HAK. Pojačan je promet na autocesti A1 između Zagreba i Karlovca, ali na naplati Lučko nema dužih čekanja. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • vujacka 05.08.2013.

    ajmre prevruće uf

  • branna geros 05.08.2013.

    i danas je sunce izaslo,mrak ce biti opet navecer

  • zvalen98 05.08.2013.

    ma nećemo se dugo pržit uvest će linić porez na sunčanje i grijanje nemože to bit besplatno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare