To je to što me zanima!

I Dodik protiv Hanke Paldum: Nisu samo Srbi činili zločine

Pjevačica Hanka Paldum potvrdila je da će tužiti odvjetnika Duška Tomića koji je optužbe protiv nje iznio u javnost. Milorad Dodik tvrdi da Sarajevo 'glumi nevinašce'
Vidi originalni članak

Pjevačica Hanka Paldum potvrdila je za agenciju Anadolija da će pokrenuti tužbu protiv odgovornih za iznošenje navodnih saznanja da je 1993. godine mučila logoraša Gorana Goluba iz zatvora ''Silos'' u Hadžićima dok je kopao rovove na Igmanu.

- Tužit ću, prije svega, odvjetnika Duška Tomića koji je iznio sve to u javnost. Tko zna tko je nagovorio tog jadnog Goluba da sve to tvrdi o meni. Možda ga je čak i sam Tomić nagovorio. Ne znam, ali znam da će se to na kraju dokazati na sudu. Na ovome ne može ostati - rekla je Hanka Paldum.

- U svemu ovome nisam pogođena samo ja. Oni su mene izvukli kao osobu koja je, na neki način, simbol Bosne. Mene kao simbola Bosne oni napadaju. To, dakle, nije samo atak na mene, nego i atak na Bosnu i sve oni koji žele dobro ovoj Bosni - dodala je Paldum.

Dodik: Sarajevo je godinama glumilo nevinašce

U međuvremenu u kampanju protiv Hanke Paldum uključio se i predsjednik RS-a Milorad Dodik. On je za srbijanski Kurir izjavio da je ''došlo vrijeme za rušenje stereotipa da su samo Srbi činili zločine''.

- To se treba procesuirati i demistificirati uloga svih koji su u Sarajevu činili zločine te da se na sudu izreknu sankcije. Sarajevo je godinama glumilo nevinašce, ali kako prolazi vrijeme, otkriva se njegovo pravo lice. U Sarajevu je bilo mnogo logora u kojima su mučeni Srbi. Događale su se masovne likvidacije, a viđeniji Srbi su zakopavani ispod asfalta. I ovaj slučaj govori u prilog tome da se taj stereotip, da su samo Srbi činili zločine, mora promijeniti i da se svima koji su činili zločine moraju izreći adekvatne kazne -  izjavio je Milorad Dodik.

Prema tvrdnjama advokata Duška Tomića, a koje su prenijeli mediji u Srbiji, Paldum je logorašu Golubu, navodno, naredila da legne na zemlju, a potom mu ''zgnječila spolni organ''. Zbog toga logoraš kasnije nije mogao imati djecu. 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • ludom 25.01.2013.

    Zar si ti Dodiče retardiran, da ti još nije jasno da su tvoji sunarodnjaci skupa s tobom počeli s svinjarijama 1989. godine ? Dosta je samo vidjeti one srbe u Haagu, gledati njihovo "ponašanje" i svima je sve jasno. Samo bog zna, da smo imali posla sa zdravim ljudima koji su nas napali, ne bi se tako brzo riješili zla, znajući kakvom tehnikom su raspolagali. Međutim, sreća je u nesreći što je to bila hrpa psihičkih bolesnika koji nisu bili u stanju suvislo razmišljati. I sad, Dodiče, ti trkeljaš o ratnim zločinima. Tko je koga natjerao da oružjem brani sebe i svoje bližnje ? Sada je i međunarodna zajednica shvatila da ste vi srbi i srbijanci ekscesan narod u cijelosti. Imate nekakav kompleks superiornosti, niste u stanju podnositi nikoga tko vam ne podilazi, a gledate samo sebe. I još želite prigrabiti tuđe (slučaj Šešelj). Zato, Dodiče, pokrij se ušima po glavi, ne trkeljaj gluposti, i drži se te tvoje banjalučke prčije, jer nam nije potrebno gledati te više.

  • bbbdado 24.01.2013.

    Inaće su Srbi poznati po iskrenosti hehe

  • Unique_2 24.01.2013.

    Dodik raspisati tjeralicu za njom,pa neka objasnjava na sudu ovo sto sad govori.

Komentiraj...
Vidi sve komentare