To je to što me zanima!

I HDZ odgovorio Milanoviću: 'Iskompleksirani Klaun koji se učlanio u partiju u Titovoj gardi'

Nakon Jandrokovića koji ga je nazvao klaunom, i HDZ je sada ponovio sličnu uvredu na račun predsjednika te su dodali da se on 'prevarantski dodvorava krajnjoj desnici'
Vidi originalni članak

Ne prestaje teniski meč uvreda između predsjednika Zorana Milanovića i premijera Andreja Plenkovića. U njihove razmirice uključio se Gordan Jandroković koji je i danas predsjednika nazvao klaunom, a sada tu njegovu tezu ponavlja i službeni HDZ putem svog Facebook profila, nakon što je Milanović danas objavio status u kojem je poručio kako njegova meta nisu članovi HDZ-a, već pokvarena vrhuška stranke.

OPET NAPAO MILANOVIĆA Jandroković Milanovića nazvao klaunom: 'Zadnja mi je rupa na svirali, lupeta besmislene teme'

Facebook status HDZ-a prenosimo u cijelosti:

"Iskompleksirani Klaun, koji se 80-ih učlanio u Partiju u Titovoj gardi u Beogradu, prevarantski se dodvorava krajnjoj desnici!

Klaunu s Pantovčaka ponestaje argumenata oko izbora čelne osobe Vrhovnog suda pa se danas još jednom razotkrio kao prevarant.

Milanović, još uvijek duboko frustriran porazom na parlamentarnim izborima 2016. - zbog kojeg je morao podnijeti ostavku na mjesto predsjednika SDP-a - sada iz pozicije predsjednika RH provodi politiku protiv HDZ-a koji je premoćno pobijedio na #izbori2020 i koji već u 2. mandatu vodi #VladaRH.

Koliko je lažljiv i licemjeran, najbolje govori zadnja objava u kojoj se udostojio premijera prozivati ,,komunističkim gojencem”, ponavljajući svoje uvrede iz 2016. koje je od njega preuzela krajnja desnica u cilju blaćenja predsjednika HDZ-a i Vlade RH."

- Tuđmana ćemo pamtiti kao državnika, Mesića kao predsjednika koji je išao s ljudima na kavu, a Milanovića ćemo pamtiti kao klauna predsjednika - poručio je danas predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

MILANOVIĆ OPET PO PLENKOVIĆU: 'Komunistički gojenac opet laže. 'Meta' mi nisu članovi, već dio pokvarene HDZ-ove vrhuške'

Andrej Plenković izjavio je, pak, kako Milanović nije predsjednik svih Hrvata i kako se u svom političkom djelovanju vodi antihadezeovskom agendom. Milanović mu je na to odgovorio na svom Facebooku nazvavši ga 'komunističkim gojencem' i poručio kako njegova meta nisu članovi HDZ-a već 'pokvarena hadezeova vrhuška i klijentela'.

 

Idi na 24sata

Komentari 160

  • Waltter 13.05.2021.

    Dosadni su ko pr...v. :(

  • kormilar 13.05.2021.

    Ovakve stvari Plenković i ekipa mogu prodavati jedino licemjerima kao što su i oni! Pa FranjoTuđman im je bio najmlađi Titov general i član SKJ! Sada se stide partije, a svi su potekli iz nje!

  • 13.05.2021.

    da li je Franjo bio Titov general ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare