To je to što me zanima!

"I ja bih komentirao na 'Fejsu', ali ne mogu do broja telefona"

Nekad sjedim sa prijateljima i kažem: 'Hajde da damo negdje neki komentar' i uopće ne možemo dobiti telefonski kontakt, izjavio je Tomislav Nikolić za RTS
Vidi originalni članak

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić u srijedu je u emisiji Upitnik na RTS-u govorio o društvenim mrežama. Rekao je kako ''društvene mreže služe za kritiku''. 

- Ja još nisam vidio društvene mreže, osim organiziranih, koje bi hvalile. Čak i ove koje kritiziraju su organizirane. Ponekad sjedim sa prijateljima i kažem: 'Hajde da damo negdje neki komentar' i uopće ne možemo dobiti telefonski kontakt da se kaže što želiš reći - izjavio je Nikolić.

Rekao je i kako je uspio u težim okolnostima mnogo više od drugih ljudi u Srbiji. 

- Građanima treba još vremena da shvate da trebaju birati predsjednika koji neće biti vođa i držati sve palice u svojim rukama, već da biraju jednog između sebe, koji će možda više željeti baviti se tim poslom - zaključio je predsjednik Srbije. 

Idi na 24sata

Komentari 123

  • wassupp12345 08.03.2015.

    "Mnogo napredni" srbi,nema sta :)

  • PRVIPRAVI1 06.03.2015.

    Ovo je za rubriku vjerovali ili ne a pošto je riječ o mnogo pametnom i božanskom narodu tj.njihovom lideru onda vjerujem jer oni komuniciraju telepatski, i da ne znam kako je nekome palo na pamet uspoređivati u komentarima našu predsjednicu i toga ratnog zločinca sa težom lobotomijom.

  • nikluk20 05.03.2015.

    pipl mast trast as.......balkan...šta reć.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare