To je to što me zanima!

I. Josipović: Ne vidim Uršu Raukar kao veliku prijetnju

Josipović je komentirao i intervenciju policije na prosvjedu u Varšavskoj rekavši kako po njemu glumica Raukar i nije neka prijetnja sigurnosti
Vidi originalni članak

Novoizabrani predsjednik Ivo Josipović za posjeta Primorsko-goranskoj županiji komentirao je policijsku intervenciju na prosvjedu u Varšavskoj ulici u Zagrebu. Ponovio je da mu nije jasno zašto je uhićeno 23 ljudi, ako je četvero pružalo otpor.
- Moram priznati da neke osobe, poput glumice Urše Raukar, ne vidim kao veliku prijetnju sigurnosti na koju treba reagirati akcijom specijalaca - rekao je Josipović. Na upit novinara prokomentirao je i ponovno imenovanje Mladena Bajića na mjesto glavnog državnog odvjetnika.
- Mislim da mora izvući pouku iz onoga što se dosad događalo u pravnom sustavu i krenuti na bolje - rekao je Josipović, a prenosi Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • gec56 13.02.2010.

    konacno netko ko dobro vidi

  • Goge61 13.02.2010.

    Da si druže Jsipoviću došao na glasanje, ne bi se nikoga privodilo, ali naravno imao si pno obveza baš taj dan, kao i tvoji drugovi iz SDP-a...kako je lijepo imati Horvatinčića punog para kraj sebe, zlu ne trebalo, nek se nađe, dosad jedni, od sada drugi u svoj đep, ko hebe malog običnog čovjeka...sve u svemu grozota nad grozotama...

  • mali_plavi 12.02.2010.

    Zašto se Urša nesmije privoditi a ostali prosvjednici mogu. Oni nisu poznati i frendovi sa nekim iz politike i njih nitko ne brani. Predsjedniče PRAVDA za sve a ne samo poznate i moćne!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare