To je to što me zanima!

I Kotromanovićeva žena među 330 novih doktora znanosti

Rektor Damir Boras promovirao je novih 330 doktora znanosti i umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu u dvije svečane promocije, koje su u Hrvatskom narodnom kazalištu bile u 10 i u 14 sati
Vidi originalni članak

Bivši ministar obrane Ante Kotromanović, došao je u nedjelju s kćeri Kajom supruzi Ani Popovčić na promociju u zagrebački HNK. Dvorana je bila puna doktora znanosti i njihovih obitelji, koji su ih došli bodriti. Rektor Damir Boras promovirao je novih 330 doktora znanosti i umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu u dvije svečane promocije, koje su u Hrvatskom narodnom kazalištu bile u 10 i u 14 sati.    

Idi na 24sata

Komentari 48

  • Silvio Dinora 26.09.2016.

    Uriniram po njihovim dr.diplomama od 90-ih do danas,amen !

  • bugati 18.04.2016.

    jbt svi imaju doktorat a država u banani . tito bio bravar

  • Kor - Jan - Dar 18.04.2016.

    Kad smo več kod druge supruge eks ministra obrane Ane Popovčić, dotična gospođa je imala javnu obranu svog doktorskoga rada naziva - "Povijest sportskoga mačevanja u Zagrebu", još prošle godine;; 26. listopada 2015. dok je njezin suprug još bio ministar obrane i vjerojatno se nadao još 4 godine biti na istoj funkciji. Doduše i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Grada Zagreba Andrija Mikulić je svoj doktorski rad pod nazivom "Održivi razvoj rudarske e djelatnosti u Republici Hrvatskoj"........E sad, more li neko mojoj neobrazovanoj, bedastoj i neinformiranoj malenkosti reči da je u Hrvatskoj moguće; Da supruga ministra obrane Hrvatske, NE završi fakultet, ne diplomira i ne doktorira?? Da li je moguće da šef gradskog odbora Zagreba tada glavne oporbene a sad vladajuće stranke u RH, ne završi fakultet i ne postane doktor znanosti?? Osim, ako nekim slučajem oni to ne žele!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare