To je to što me zanima!

I Ljubičić želi iz Remetinca: Za slobodu ponudit će 2,4 mil. kn

Da sad čitam malom djetetu od pet godina što se njima stavlja na teret, to dijete bi znalo da optužbe nemaju veze sa stvarnošću, smatra odvjetnik Veljko Miljević
Vidi originalni članak

Odvjetnik Slobodana Ljubičića, Veljko Miljević kaže da je uvjeren da USKOK neće uspjeti na sudu podignuti optužnicu protiv 16 osumnjičenika u aferi Agram i pokrenuti suđenje

'I dijete bi znalo da optužbe nemaju veze sa stvarnošću'

- Da sad čitam malom djetetu od pet godina što se njima stavlja na teret, da mu ukratko objasnim o čemu se radi, to dijete bi znalo da optužbe nemaju veze sa stvarnošću. Ja sam spreman za sve, nemam druge taktike nego iznositi činjenice i ponavljati ih kao maloj djeci. Ja sam već spreman i mogu već sada iznijeti završni govor - rekao je Miljević za tportal.

'Žalit ćemo se i ponuditi jamčevinu'

No, prije eventualnog suđenja Miljević priprema žalbu na rješenje o istražnom zatvoru za Slobodana Ljubičića i novčani iznos koji će ponuditi sudu kao jamčevinu.

- Upravo sam bio sa svojim branjenikom koji je u relativno normalnom stanju jer se sinoć prvi put od nedjelje normalno naspavao... Dogovorili smo da ćemo se žaliti jer nema nikakve osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela da bi se odredio istražni zatvor - kaže Miljević i dodaje da nema razloga za zatvaranje. 

- A, ako i ima razloga, onda to treba zamijeniti jamčevinom jer tako propisuje Ustav i ZKP. Ako postoji lakša mjera opreza nad osumnjičenima, sud ne smije koristiti težu mjeru poput zatvora. Takvih mjera ima 10 i smiju se kombinirati s jamstvom. Mi ćemo zato ponuditi jamčevinu koju ćemo u četvrtak precizirati - kaže Miljević i dodaje da jamstvo treba biti oko 2,4 milijuna kuna koliko se navodi šteta počinjena u Holdingu.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • jožek2 23.10.2014.

    samo nek ga puste i uz toliku jamčevinu, kad on nudi 2,4 milijuna kuna pa koliko ih je onda zaradio? Čim bi ga i pustili uz Jamčevinu ode on odmah u svoju drugu domovinu BiH jer tamo će biti na sigurnom.

  • zof 22.10.2014.

    Ova ekipa vadi milijune kao žvake.. "U desnom džepu imam samo tri milijuna kuna.Čekaj, da pogledam malo u lijevi džep.Evo, tu ima četiri milijuna.. Ostalo mi nakon jučerašnjeg izlaska.."

  • Lee Chan_1 22.10.2014.

    Mene ako budu sudilu zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, ponudit ću 17 mil. kuna. Vidim da se šamara sa milijonima pa da i ja svoje ponudim. Mogu ja i više milijona ponudit i ja pošteno radim ko i oni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare