To je to što me zanima!

Nizozemci turistima: Ako se vraćate s odmora u Hrvatskoj, savjet je da idete u karantenu

Mnogi Nizozemci su reagirali negativno na odluku svog ministarstva jer im, kako kažu, nije jasno zašto se Hrvatska uzima kao cjelina, a ne gleda se koliko ima zaraženih po regijama
Vidi originalni članak

Nizozemsko ministarstvo vanjskih poslova izdalo je narančasto upozorenje za Hrvatsku zbog pogoršanja epidemiološke situacije pa su svojim građanima koji ljetuju u Hrvatskoj savjetovali da putuju u Hrvatsku samo ako je apsolutno neophodno, a nakon povratka im savjetuju da odu u 14-dnevnu izolaciju.

U DRUŠTVU NEPOŽELJNIH Norvežani stavili Hrvate na listu nepoželjnih zemalja radi korone

Mnogi Nizozemci su reagirali negativno na odluku svog ministarstva jer im, kako kažu, nije jasno zašto se Hrvatska uzima kao cjelina, a ne gleda se koliko ima zaraženih po regijama. Naglasili su i da se, primjerice u Istri, 'ne događa ništa' i da broj zaraženih pada.

U Španjolskoj i Portugalu na narančastu listu stavljena su samo pogođena područja. 

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Ljerka PosarićS 22.07.2020.

    niskozemci idite doma i nosite svoju koronu koju ste posijali u Hrvatskoj - neka svi idu svojim domovima - bila je Hrvatska na NULA koroni i vidite šta su nam turisti donesli!!! nek svi idu u vm...

  • Cobra_57 22.07.2020.

    Pitajte nizozemce dali je to takva situacija u Hr. To je čista propaganda nekih drugih naroda bivše sfrjota nastanjenih na tim destinacijama,koji uporno rade antiprolagande i djeluju u tim zemljama,na našu štetu. Prokljuvljeni ste,to već vrabci znaju.

  • crowal 22.07.2020.

    Nikad ih nisam volio, bivši kolonizatori i perači krvavih dijamanata imaju deset puta više problema s "coronom" od nas

Komentiraj...
Vidi sve komentare