To je to što me zanima!

I Reeva je obožavala pištolje, nije ju smetalo oružje u kući

Na fotografiji Reeva (29) drži pištolj gotovo identičan onom kojim ju je ubio olimpijac (26). U međuvremenu je opovrgnuto da je bila trudna i da se Pistorius dopingirao
Vidi originalni članak

Fotografiju Reeve Steenkamp s pištoljem obrana će iskoristiti kako bi dokazali da je znala da Oscar Pistorius u kući drži oružje i da joj to nije smetalo.

Fotografija je snimljena nekoliko mjeseci prije nego što je par počeo izlaziti. U rukama Reeva drži 9 mm pištolj gotovo identičan onom kojim je ubijena na Valentinovo. Navodno je olimpijac u kući imao više pištolja, a uz krevet je držao palicu za kriket. Posjedovanje oružja u domu nije neobično u južnoafričkom gradu Pretoriji zbog visoke stope kriminala i provala. Upravo na tome će se temeljiti Pistoriusova obrana.

Pistorius tvrdi da je mislio da je u kući provalnik i da je zabunom ispalio četiri hica u manekenku. Suđenje čeka na slobodi. Oduzeli su mu putovnicu, ne smije u kuću, uzimati zabranjene supstance ni piti alkohol. Budući da nije bio na Reevinom sprovodu, kada je izašao iz pritvora napravio je karmine u stričevoj kući.

U međuvremenu su opovrgnuta nagađanja da je Reeva bila trudna i da je igle pronađene u kući Pistorius koristio za dopingiranje.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • šojić 03.03.2013.

    Neki vele da je toliko hrkala dok spava da čovjek više to nije mogao podnijeti.

  • životjelijep 03.03.2013.

    Sad će ispast da je sama sebe 4 puta upucala kroz vrata?

  • dr Bal 03.03.2013.

    Na dan zaljubljenih umrla od ljubavi prema dečku ubojici i pištoljima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare