To je to što me zanima!

I vama je tuča razbila automobil? Evo što odmah napraviti

Jeste li među onima koji su u utorak sklanjali i pokrivali automobile zbog opasnosti od tuče?
Vidi originalni članak

Grmljavinsko nevrijeme praćeno snažnom tučom pogodilo je sjeverni dio Gorskog kotara iako su se crni oblaci u jednom trenutku nadvili nad većim dijelom Hrvatske. S neba su padali komadi leda veličine šake, oni koji su se našli u okolici pogođenog područja, okolice Delnica i Brod Moravica, na društvenim mrežama objavili su fotografije i snimke ozbiljnih oštećenja na automobilima i nekretninama, udubljenih šasija i oštećenih krovova.

Slične scene vidjeli smo prije manje od mjesec dana, kada je Zagreb i sjevernu Hrvatsku pogodilo olujno nevrijeme praćeno snažnim naletima vjetra. Oluja je tada stabla čupala iz korijena, otkidala komade fasade i raznosila prometne znakove.

Vlasnici automobila s pogođenih područja koji imaju kasko osiguranje u Croatia osiguranju već danas mogu krenuti u rješavanje štete jer puna polica pokriva i štete od tuče. Osiguranici Croatia osiguranja mogu odmah prijaviti štetu na telefonski broj 0800 1884, e-mail stete.prijava@crosig.hr, popunjavanjem online obrasca ovdje ili osobno u nekoj od poslovnica Croatia osiguranja. Croatia osiguranje prva je osiguravajuća kuća u Hrvatskoj koja za ugovoreno auto.

kasko osiguranje jamči rješavanje štete u roku od pet radnih dana te omogućava korištenje zamjenskog vozila za vrijeme popravka vašeg, a imovinske štete rješava unutar 15 dana.

Više o Croatia kasko polici osiguranja možete saznati ovdje.

PRIJAVA I OBRADA ŠTETE KORAK PO KORAK

Osiguranici mogu štetu prijaviti telefonski na broj 0800 1884, na e-mail adresu stete.prijava@crosig.hr,popunjavanjem online obrasca na stranici https://www.crosig.hr/hr/prijavite-stetu/ ili osobno u jednoj od poslovnica Croatia osiguranja. Odluči li se klijent za online prijavu štete, nakon što je prijavi, bit će obaviješten o broju pod kojim se predmet vodi te djelatniku koji je zadužen za obradu njegova zahtjeva.

U slučaju štete na pokretnom vozilu procjena će se obaviti na procjenilištu Croatia osiguranja, a ako se radi o nepokretnom vozilu ili o šteti na imovini, procjenitelj Croatia osiguranja telefonski će se najaviti radi procjene.

 

Koraci prijave štete uključuju:

  1. Prijavu
     
  2. Povratnu informaciju o potrebnim dokumentima
     
  3. Obradu i procjenu
     
  4. Odluku
     
  5. Isplatu naknade
Idi na 24sata

Komentari 4

  • digić 14.06.2019.

    Neupučeni u osiguranja automobila dopustite da vam pojasnim Croatia osiguranje ima i mogučnost da osigurate vozilo od tuče i lom stakla .

  • igidus 13.06.2019.

    oni koji nemaju kasko ni garažu podnose zahtjev bandiću

  • nogometas05 13.06.2019.

    Ključna riječ - oni koji imaju kasko

Komentiraj...
Vidi sve komentare