To je to što me zanima!

I. Z. Čičak: Ministar Damir Bajs je korumpiran i laže

Ministar turizma Damir Bajs je korumpiran i laže, rekao je na konferenciji za novinare HHO-a Ivan Zvonimir Čičak. Čičak je govorio o Zakonu o golfu
Vidi originalni članak

Ministar turizma Damir Bajs je korumpiran i laže, rekao je na konferenciji za novinare predsjednik HHO-a Ivan Zvonimir Čičak komentirajući Zakon o golfu. Rekao je kako kod gradnje golfskih terena nije riječ o unapređenju turističke ponude nego o prikrivenoj betonizaciji i apartmanizaciji. Za bivšeg premijera Ivu Sanadera, Čičak je kazao kako je bio zainteresiran za Zakon te da je pritiskao HHO da odustane od istrage. Premijerki Jadranki Kosor dao je sedam dana da povuče Zakon. U protivnom će HHO s time ići na međunarodnu razinu.

MINISTARSTVO: ČIČAK JE STAR I BOLESTAN
U Ministarstvu turizma kažu kako je Čičak očito star i bolestan pa zato ne može 'ispravno pročitati dvije do tri rečenice koje objašnjavaju gdje se nalaze golf tereni u Hrvatskoj'.
- Inače ne bi neistinito tvrdio da su golf tereni planirani samo uz hrvatsku obalu kada su 34 igrališta predviđena u županijama koje nemaju nikakav dodir s morem - piše u priopćenju Ministarstva. Ističu i da se prema izmjenama Zakona  gustoća izgrađenosti građevina utvrđuje  dokumentima prostornog uređenja, a ista ne smije zauzimati više od 25% od ukupne tlocrtne površine na kojoj se planira izgradnja građevina namijenjenih smještaju.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Bepo1606 23.04.2010.

    Gledao sam Bajsa sinoč u Otvorenom i još mi se kenja kad ga se sjetim.Ali što reči o čovjeku koji može gledat svoje dijete i lagati.

  • Huck 23.04.2010.

    Bajs je na razliku od Čička mlad, dosadan, neinteligententan, korumpiran i lažljiv!

  • vanbračna kći 23.04.2010.

    Da je Bajs korumpiran i da laže znamo i bez Čička!

Komentiraj...
Vidi sve komentare