To je to što me zanima!

Ići ćemo na vrata vila u Opatiji i tjerati da plate!

Opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić najavio je kako će ići od vrata do vrata kako bi došli do registra vlasnika i uručili im uplatnice za komunalije...
Vidi originalni članak

Zaposlenike opatijske gradske uprave zateklo je u ponedjeljak ujutro srušeno višestoljetno stablo pinije, u dvorišu privatne vile. Opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić odmah je krenuo u potragu za vandalima. Iz sudskog registra saznao je da je vlasnica vile Ruskinja Anna Belogolova, no u kući nitko ne stanuje. Prekršajno će je prijaviti. Gradonačenika Dujmića je ovaj slučaj jako razljutio.
- Donijet ćemo odluku po kojoj nitko u Opatiji neće smjeti sjeći zelenilo bez dozvole. Nije me razljutila samo srušena pinija nego što puno kuća i stanova ima fantomske vlasnike kojima ne uspijevamo uručiti uplatnice za komunalije. Ići ćemo od vrata do vrata da bi došli do registra vlasnika - kazao je Dujmić za Jutarnji list. Zaprijetio je da će tajanstveni bogataši morati podmirivati račune kao i ‘‘obični’’ građani. Veliki broj vlasnika najvrednijih objekata u Opatiji su Rusi.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • gogonina 06.09.2010.

    Prije bih rekao da je zalosno sto su vlasnici tih skupocijenih objekata Rusi. Zato ce sve i otici do vraga, a jesmo daleko dogurali.

  • sprinterica 06.09.2010.

    samo vi nastavite sve rasprodavati strancima tako vam i treba a što se tiče plaćanje komunalija možete im staviti soli na rep fućka se njima za vaše komunalije

  • Rombie 06.09.2010.

    pa zar se ne iskopčavaju te komunalije ako to ne platiš? a kako će platit ako im \"gradski upravnici\" ne uspijevaju dostavit račun? ko tu koga j...e?

Komentiraj...
Vidi sve komentare