To je to što me zanima!

Ide u zatvor: Pijana konobarica dečku je zarila nož pokraj srca

Dobila dvije godine zatvora: Psihijatrijski vještak tvrdi da je Valentina V. (28) znala što radi, ali da ima duboki poremećaj osobnosti te da je emocionalno nestabilna
Vidi originalni članak

Valentina V. (28) u utorak je u Karlovcu nepravomoćno osuđena na dvije godine zatvora za pokušaj ubojstva Pante M. (30), njezinog bivšeg dečka.

Prošle godine Valentina se nakon posla u kafiću gdje je radila kao konobarica i izlaska s prijateljem vratila u stan u kojem je živjela s dečkom s kojim je devet godina bila u vezi. Lupala je po vratima zaključanog stana, a kada joj je dečko napokon otvorio, počela je svađa i naguravanje, da bi mu Valentina na kraju zarila kuhinjski nož u prsa

Pante je jedva ostao živ, ali se još uvijek liječi od posljedica ranjavanja. Pozlilo mu je kada je Valentini, s kojom više ne komunicira, izrečena kazna.

Valentina je na suđenju kazala da se ničega ne sjeća i da ne može vjerovati da mu je to napravila jer ga je voljela. 

Psihijatrijska vještakinja Nadica Buzina na suđenju je ustvrdila da je Valentina znala što radi, ali da ima duboki poremećaj osobnosti te da je emocionalno nestabilna. Valentina se od lani liječi od ovisnosti o alkoholu.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Mali Darak 04.11.2015.

    Osobno poznajem djevojku , dobrica je velika ali imala je problema sa alkoholom i da emocionalno je dosta nestabilna naročito od tog događaja , i vjerujem joj kad kaže da se ne sjeća šta je uradila , lako je osuđivati samo na osnovu članka u novinama , stvarnost je puno drugačija !!!

  • budalajlama 04.11.2015.

    Bolje da je dobila dvije godine nego guljenje krumpira.Mogao bi nož opet "raditi".

  • Toško 04.11.2015.

    Panto, pantiću pa baš si nagrebusio..

Komentiraj...
Vidi sve komentare