To je to što me zanima!

Prva žrtva napada: 'Mala Arija nikad neće upoznati svog tatu'

Bruno Gulotta (35) je poginuo na mjestu događaja, a Martina je uspjela na vrijeme zgrabiti njihovu sedmomjesečnu kćer Ariju i sina Allesandra (5) i pobjeći na sigurno
Vidi originalni članak

Bruno Gulotta (35) prva je identificirana žrtva jučerašnjeg terorističkog napada u Barceloni.

Talijan je sa suprugom i dvoje djece bio na godišnjem odmoru u Španjolskoj, kazali su njegovi kolege u tvrtki Tom's Hardware.

"Jučer popodne teroristi su u Barceloni ubili našeg kolegu i prijatelja Brunu Gulottu, glavnog odgovornog u odjelu marketinga i prodaje u Tom's Hardwareu. Danas je u našoj firmi dan žalosti. Šaljemo našu ljubav njegovoj supruzi Martini i njihovoj djeci. Ostat ćeš u našem sjećanju", poručili su radnici u oproštajnoj poruci.

Kolege kažu da je Bruno uspješno balansirao obiteljski život i profesionalnu karijeru, zbog čega su mu se, kažu, divili.

"Naše misli su uz malenog Alessandra, koji je uskoro trebao krenuti u školu, a čiji život više nikad neće biti isti. Naše misli su uz malenu Ariju, koja vjerojatno neće zapamtiti jučerašnje tragične scene, ali koja nikad neće imati priliku upoznati svoga oca", dodaju kolege, piše Telegraph.

Bruno je poginuo na mjestu događaja, a Martina je uspjela na vrijeme zgrabiti njihovu sedmomjesečnu kćer Ariju i sina Allesandra (5) i pobjeći na sigurno.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Liliana_1 19.08.2017.

    Za sve je kriva politika eu uništavaju Europu da li namjerno ili su ne inteligentni to još neznam

  • mr_bizonko 19.08.2017.

    Zbog vremena kao što su ova ponosim se što sam rasist, nacionalist i islamofob.

  • duje912 18.08.2017.

    al i dlaje nema pokreta protiv terorista sa istoka...niko niš, samo se cmolji po medijima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare