Obavijesti

News

Komentari 54

Prva žrtva napada: 'Mala Arija nikad neće upoznati svog tatu'

Bruno Gulotta (35) je poginuo na mjestu događaja, a Martina je uspjela na vrijeme zgrabiti njihovu sedmomjesečnu kćer Ariju i sina Allesandra (5) i pobjeći na sigurno

VIDEO

Bruno Gulotta (35) prva je identificirana žrtva jučerašnjeg terorističkog napada u Barceloni.

Talijan je sa suprugom i dvoje djece bio na godišnjem odmoru u Španjolskoj, kazali su njegovi kolege u tvrtki Tom's Hardware.

"Jučer popodne teroristi su u Barceloni ubili našeg kolegu i prijatelja Brunu Gulottu, glavnog odgovornog u odjelu marketinga i prodaje u Tom's Hardwareu. Danas je u našoj firmi dan žalosti. Šaljemo našu ljubav njegovoj supruzi Martini i njihovoj djeci. Ostat ćeš u našem sjećanju", poručili su radnici u oproštajnoj poruci.

People help an injured woman after a van crashed into pedestrians near the Las Ramblas avenue in central Barcelona People attend to injured persons at the scene after a van crashed into pedestrians near the Las Ramblas avenue in central Barcelona
15
| Foto: SOCIAL MEDIA

Kolege kažu da je Bruno uspješno balansirao obiteljski život i profesionalnu karijeru, zbog čega su mu se, kažu, divili.

"Naše misli su uz malenog Alessandra, koji je uskoro trebao krenuti u školu, a čiji život više nikad neće biti isti. Naše misli su uz malenu Ariju, koja vjerojatno neće zapamtiti jučerašnje tragične scene, ali koja nikad neće imati priliku upoznati svoga oca", dodaju kolege, piše Telegraph.

Bruno je poginuo na mjestu događaja, a Martina je uspjela na vrijeme zgrabiti njihovu sedmomjesečnu kćer Ariju i sina Allesandra (5) i pobjeći na sigurno.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu