To je to što me zanima!

Identyum je pobjednik Elevator Lab challenge u Hrvatskoj...

Tim Identyuma rješava problem složene infrastrukture bankarskog sustava. Njihovo rješenje je jedinstveno usmjeren digitalni identitet za krajnje korisnike koji osim banaka mogu koristiti i druge tvrtke
Vidi originalni članak

Pobjednik Elevator Lab challenge natjecanja za Hrvatsku je Identyum čiji je tim na online natjecanju u četvrtak 26.11. predstavio Robert Ilijaš. 

Pogledajte video: Elevator Lab challenge

Tim Identyuma rješava problem složene infrastrukture bankarskog sustava. Njihovo rješenje je jedinstveno usmjeren digitalni identitet za krajnje korisnike koji osim banaka mogu koristiti i druge tvrtke putem jedinstvenog API sučelja.

API sučelje pruža funkcionalnost provjere identiteta, elektroničko potpisivanje dokumenata, visoku razinu provjere autentičnosti i izdvajanje financijskih podataka.

Nakon pobjede na najvećem natjecanju za fintech startupe, Robert Ilijaš rekao je: 

“Imali smo stvarno dobru konkurenciju, stvarno dobre firme, od kojih s nekima vidimo veliki potencijal za suradnjom nakon ovog eventa. Natjecanje nam je pomoglo i da pronađemo potencijalne partnere na hrvatskom tržištu. Osim toga, sam žiri je postavljao odlična i relevantna pitanja. Izvukli smo najbolje što smo mogli iz situacije u kojoj se svi skupa nalazimo. Za nas je ovo bilo super iskustvo i odlično natjecanje, bez obzira što je bilo remote.”

Na natjecanju je sudjelovalo ukupno deset timova iz Hrvatske, a pitcheve je ocijenio peteročlani žiri u sastavu:

Mila Marina Burger - Generalna direktorica, Filburg; Tina Mirčeta – menadžerica poslovnog razvoja, Mastercard; Ivana Matić - Osnivačica, Women in Adria; Marko Ladika - Direktor digitalnih proizvoda, Raiffeisen Bank Hrvatska i Igor Car - Izvršni direktor za upravljanje segmentima i proizvodima za mass segment, Raiffeisen Bank Hrvatska.

Osim nagrade od 5000 eura, Identyum je dobio priliku predstaviti se i upravi Raiffeisen banke u Hrvatskoj, kao i direktan plasman na finale Elevator Lab Challenge natjecanja koje će se održati u ponedjeljak 07. prosinca ove godine. 
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare