To je to što me zanima!

IDS-ovci kao Beatlesi: Hodaju po zebri i tvrde da su drugačiji

IDS-ovci su na svojem Facebook profilu objavili novu reklamu u kojoj tvrde da su oni drugačiji. Ne vodi se uvijek pravilima koje ti nameću drugi, poručuju iz stranke
Vidi originalni članak

IDS je na svojem Facebook profilu objavio fotografiju koja neodoljivo podsjeća na legendarni 11. studijski album grupe Beatles Abbey Road. Četiri IDS-ovca prelaze zebru, a na fotografiji piše The IDS - Drukčiji od drugih.

Ispod fotografije objavili su sljedeće:

- Razmišljaj drugačije! Ne bi bili ni dana u politici da ne smatramo kako različitost doprinosi boljem životu naše zajednice. Ne vodi se uvijek pravilima koje ti nameću drugi - mi smo uz tebe. Inspirira nas donositi odluke koje su dobre za Istru, a koje dovode u pitanje ustaljene prakse u Hrvatskoj jer znamo da smo u pravu. Mogu nas smatrati totalno drugačijima - ali nas ne mogu ignorirati. Jer jedino tako možemo hodati uspravno i grabiti naprijed! I kao zajednica i kao ljudi.

Wikipedia

Idi na 24sata

Komentari 38

  • lokal patriota 29.10.2015.

    Dobro je da sami priznaju da su stvarno drugačiji.Ne treba ih uvjeravati u suprotno,definitivno.

  • Frank Sinatra 29.10.2015.

    Još da su pravog fotografa angažirali da naprave fotku kako treba eh .....

  • NOVI SNAŽNI SDP 29.10.2015.

    Gdje je najmanje razvijena demokracija u RH-j. U Istri. Jedni te isti šilje već 25 godina decentralizacija, decentralizacija što u Istri uvijek pali. Svaka čast. Mogu IDS-ovci po Istri piljunarit sa preprodajom zemljišta bez imalo straha jer su oni za decentralizaciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare