To je to što me zanima!

Igrači su bili ljuti jer nije bilo karata za njih pa sve prijavili?

Iz HNS-a su potvrdili da DORH provodi ispitivanja u savezu, a prema nepotvrđenim informacijama, prijava DORH-u stigla je iz redova samih igrača
Vidi originalni članak

Vijest da je u tijeku istraga Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) zbog nezakonite preprodaje ulaznica za Svjetsko prvenstvo u Rusiji u srijedu je potvrdila policija, a prema nepotvrđenim informacijama, prijava je stigla iz redova samih igrača.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, priča o mutnoj podjeli ulaznica krenula je od igrača jer su mnogi Dalićevi reprezentativci, ali i legendarni članovi Vatrenih ostali bez karata za završne utakmice Svjetskog prvenstva

IZVIDI U HNS-U Fifa: Istražujemo preprodaju ulaznica za Svjetsko prvenstvo

Kako tvrde neki izvori Jutarnjeg, igrači su, nezadovoljni kako ih je HNS tretirao, zabranili članovima Izvršnog odbora HNS-a da se ukrcaju u isti zrakoplov iz Moskve.

Nitko ništa ne zna

Članovi Izvršnog odbora HNS-a imali su pravo na 12 do 15 ulaznica za polufinalnu i finalnu utakmicu Svjetskog prvenstva, ali i privilegiju da se upišu na popis prioriteta za preostali kontingent ulaznica koji je FIFA odobrila HNS-u, piše Jutarnji.  

I HNS POTVRDIO DORH: Naložili smo izvide oko preprodaje ulaznica za finale...

Kako šef HNS-a Davor Šuker ima pet dopredsjednika (Vučemilović-Šimunović, Kulušić, Markulin, Mišković, Svetina) a Izvršni odbor ima još jedanaest članova (Biondić, Bukvić, Črnko, Galović, Horvatić, Ivić, Kljaić, Kuterovac, Lucić, Prišćan, Topuzović) računica je jasna - 17 ljudi puta 15 ulaznica po utakmici, to je već 250 ulaznica plus oni upisani na popis prioriteta. 

HNS o svemu šuti, a Nikša Martinac, HNS-ov povjerenik za ulaznice potvrdio je da su DORH-ovi službenici u utorak došli u Savez. Dodao je i da nema informacija o slučaju ali i da je ne smije ništa reći dok traje istraga. Marijan Kustić direktor natjecanja, infrastrukture i razvoja, nije mogao odgovoriti na pitanja novinara Jutarnjeg jer se nalazi izvan Zagreba, ali obećao da će svoja saznanja podijeliti s javnošću.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • mestar 20.09.2018.

    Ne to nije moguce da se tako nesto radi kod nas.U drzavnim institucijama vladaju i sjede samo moralne vertikale, postenjacina do postenjacine uz to okruzuju se samo s postenim oko sebe pa nema netko sansu da nesto pronevjeri ni drpi.

  • Pivski trbuh_1988 20.09.2018.

    pa sad realno gledajući....kad ulaznice dobije neki delegat iz 2 žnl...čemu više pisati

  • legendaizmalogmista 20.09.2018.

    kao u uvijek kod nas, nije važno o kakvom se kriminalu ili nemoralnim stvarima radi, glavno je pitanje a tko je to prijavio ... koliko ja čujem, HNS je igračima dao karte ali su oni zaboravni pa su zaboravili da su dobili karte ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare