To je to što me zanima!

Igrao Hitmana pa poželio ubiti roditelje s dva metka

Cory Troiano (16) po uzoru na igricu Hitman želio je unajmiti profesionalnog ubojicu da ubije majku Shannan i očuha Joeya jer su mu zabranili izlaske
Vidi originalni članak

Dječak je zbog loših ocjena i čudnog ponašanja za kaznu morao ostati kod kuće nekoliko tjedana. Vrijeme je kratio igrajući Hitmana i tad mu je sinula ideja da unajmi ubojicu koji će s dva metka upucati roditelje. Obratio se majci svoga najboljeg prijatelja koja ga je odvela na sastanak s navodnim ubojicom.
Riječ je zapravo bila o prerušenom policajcu. Cory mu je tad rekao da su dovoljna dva metka, a kao nagradu dobit će kamion. Nakon nekoliko sati je priveden u policiju. Majka je ostala šokirana činjenicom da je njen Cory bio spreman na takav zločin.
- Svjedočim u korist optužbe i želim da mu se sudi kao odraslom jer mora shvatiti što je želio napraviti - kaže Shannan. Iako je Cory poslao majci pismo u kojem govori da to nije želio učiniti te da je jako voli, majka je uvjerena da dječak manipulira tuđim osjećajima. Roditeljima je bilo dosta njegova vandalskog ponašanja i izbivanja iz škole, a kazna koju su mu nametnuli zamalo ih je stajala života.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Tyson 07.11.2007.

    To su u vecini krivi roditelji koji djeci kupuju takove ugrice ili ako vec djete i dode u posjed takvoj igrici, roditelji bi trebali svako malo nako na blic uc u sobu di je acunalo ili racunalo postavit tamo gdje je pod nadzorom roditelja ili pogledat detetovo racunalo i vidjet kakve igrice im djeca igraju. Znam da je to narusavanje djetetove privatnosti ali bolje tako nego da se i stvarno nesto dogodi, nemora biti ovakav slucaj moze i preko interneta (pedofili, lopovi, silovatelji i ko una ko sve ne...)!!

  • Hacker-ri 06.11.2007.

    Pa ti mene daj u kaznu :) koji bolesni sin??!! ali ima i bolesnijih , bwahahaha !

Komentiraj...
Vidi sve komentare