To je to što me zanima!

Ilok: Branitelja će ipak u Domu posjetiti sin i kćerka

Branitelja Ivana Lacića (61) iz Vrbanje su liječnici za Novu godinu poslali iz bolnice i ostavili samog u ruševnoj kući. Bolesnog Ivana su spasili susjedi
Vidi originalni članak

Ivan je stabilan, prima antibiotike i jede. Dekubitus je velik i stalno ga previjamo, a povremeno ima i visoku temperaturu. Kontaktirali su nas njegovi sin i kćer koji žive u Njemačkoj te najavili posjet, rekla je ravnateljica iločkog Doma Darija Nikolić.
Razvojačeni branitelj iz Vrbanje, Ivan Lacić (61) sad je tamo na skrbi, a za to, kao i za svoj život, može zahvaliti susjedima.
Podsjetimo, liječnici su ga za Novu godinu nepokretnog poslali iz bolnice i ostavili samog u hladnoj i ruševnoj kući. Prije 16 godina su ga ostavili žena i djeca, a susjedi su se smilovali. Mjesec dana su ga hranili i brinuli o njemu čekajući pomoć Centra za socijalnu skrb. No Centar nije reagirao sve dok priča nije izašla u novinama.
U posljednji čas za bolesnog Ivana pomoć je ponudila vlasnica Doma za stare iz Gradišta kod Županje Ljubica Čolakovac. Nakon tri dana CZSS je Ivanu pronašao mjesto u Domu u Iloku.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • papaja 02.02.2010.

    Meni nisu jasna djeca od ovog čovjeka, žive Njemačkoj a da nemaju za ćaći pomoć. Ove udruge branitelja koje su guzičarske i svrha same sebi, da bi brale proračunski novac namjenjen udrugama. Međutim kad je jednom branitelju potrebna kora kruha nigdi ih, a imaju za luksuzne automobile. Fuj, državo, fuj društvo, fuj, fuj!!!

  • vauu 02.02.2010.

    jUra0510 je u pravu prije 16 god je došlo do preljuba gospođe ,i tako su počeli problemi ,ali danas to nije bitno ,senzacionalna vjest u novinama -ipak stižu djeca u posjet--kao da je to bitno za novine .Pozabavit bi se trebali onima koji su zakazali i pustili sve u ladici ,dok nisu novine intervenirale --Bože pa bili su praznici ,ne umire se valda na praznike ,Glavni krivci su centar za socijalnu skrb odnosno onaj koji vodi ovaj slučaj.Nakon izlaska u novinama je stvoreno mjesto za par dana ,a moglo je biti i 31-12- 09-jer je mjesto postojalo ,no sad je vučen sajlama iz Gradišta samo da konačno dođe u dom .Na staru godinu je ostavljen u hladnoj kući na milost susjeda.,dok je službenik kad ga se molilo da nešto napravi rekao susjedima --nemogu ga ja vodit mojoj kući --Neka svakoga stigne po zasluzi...

  • jUra0510 02.02.2010.

    BRAVO @Osječan@ ---- a tko zna kakva mu je žena bila prje 16 god. možda neka flundra. zašto bi uvijek muškarac bio kriv

Komentiraj...
Vidi sve komentare