To je to što me zanima!

Ima 20 djece? Liječnik je tajno oplodio žene svojom spermom

Indiana: Dr. Donald Cline, koji je danas u mirovini, u sudnici je priznao da je lagao istražiteljima. Nije optužen za oplođivanje žena svojom spermom zato što - ne postoji zakon protiv toga!
Vidi originalni članak

Dr. Donald Cline (77), liječnik za plodnost iz Indiane, koristio je svoju spermu na desecima pacijentica bez njihovog pristanka, no zbog nagodbe neće provesti ni jedan dan u zatvoru. Cline je optužen da je otac najmanje osmero djece s različitim ženama koje su bile njegove pacijentice u 1970-tim i 1980-tim godinama. No, vjeruje se da je moguće da ima više od 20 djece, javlja Daily News.

Cline, koji je danas u mirovini, pojavio se u četvrtak u sudnici i priznao da je lagao istražiteljima. Nije optužen za oplođivanje žena svojom spermom zato što - ne postoji zakon protiv toga.

Sumnja u bivšeg liječnika za plodnost počela je 2015. godine kada je jedno od djece otkrilo osam DNK podudarnosti nakon što je napravilo test u genetičkoj tvrtki '23AndMe'. Uputili su ga na Kliniku za plodnost u Indianapolisu u kojoj je radio Cline. 

Budući da se tada upotrebljavala 'živa' sperma,  umjesto smrznutih uzoraka, postavilo se pitanje tko je bio svaki puta u blizini da bi mogao imati toliko djece.

'Upotrijebio' svoju spermu čak 50 puta?!

Kad su mu prvi puta istražitelji prišli, Cline je tvrdio da nema veze s tim. Međutim, DNK dokazi pokazali su suprotno te je Cline priznao da je upotrebljavao svoju spermu, i to svaki put kada bi donor bio nedostupan. 

Tužitelji tvrde da je Cline 'upotrijebio' svoju spermu do čak 50 puta. 

Cline je priznao krivnju za dvije točke ometanja pravde, te je osuđen na godinu dana zatvora, ali je sve suspendirano zbog nagodbe, što znači da neće ići u zatvor. Ne samo da je izbjegao zatvor, već neće biti ni na uvjetnoj.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • StapickoKasika 16.12.2017.

    Sad znam zašto je gđa. Markić protiv toga tj umjetne. Ok je to ali kad sam točiš je najsigurnije.

  • ranko75 16.12.2017.

    U Surdulici u toplicama za nerotkinje su doktori pravili djecu nerotkinjama koje su bile zdrave, a defekt su imali muzevi. Da ne priznaju da je do njih problem, slali svoje zene u banju da im "pomogne voda".Doktori koji su vidjeli da su zene zdrave,pravili djecu osobno. Kada su uvrijedili medicinsku sestru koja je to znala, ona sve ispricala, pa bio veliki skandal, i svi cije su zene bile u tim toplicama poceli su da sa strahom promatraju da li je djete slicno njemu. A vozac autobusa koji je procitao vijest kaze : "sto nisu mogli da nadju lijek u Rusiju i Ameriku,nasli ga ovdje u Surdulicu". Ti doktori u Surdulici su imali pravi seks i komplektan uzitak, a ne kao ovaj amerikos, koji krijuci potura kukavicje jaje u tudje gnijezdo..

  • Miške 16.12.2017.

    Treba uvesti spermu Skandinavaca, posebno Norvežana i Šveda, a može i Islanđana i njome vršiti umjetnu oplodnju u Hrvatskoj. Da nam malo poprave rasu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare