To je to što me zanima!

Imaju dokaz? Istražitelji UN-a su u Siriji našli kemijske tvari

Lakhdar Brahimi, posebni izvjestitelj UN-a za Siriju je rekao u srijedu na konferenciji u Ženevi da su nađene "kemijske supstance". Vojna intervencija sve je izglednija
Vidi originalni članak

Istražitelji UN-a su u Siriji pronašli tragove koji ukazuju na to da je korišteno kemijsko oružje, javlja njemački Bild. 

Lakhdar Brahimi, posebni izvjestitelj UN-a za Siriju je rekao u srijedu na konferenciji u Ženevi da su pronađene "kemijske supstancije". 

Vojna intervencija u Siriji je sve izglednija. Iran je upozorio Zapad, kako bi se u slučaju da pokrenu vojnu akciju protiv Sirije, trebali zabrinuti za svojeg saveznika Izrael. I Rusija je ponovo reagirala te su rekli da bi vojna intervencija dovela do destabilizacije Sirije i regije.   

Idi na 24sata

Komentari 39

  • dundu 29.08.2013.

    **** Admin**** : Poštovani, molimo vas da isključite Caps Lock kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

  • adrijana_volim_te 29.08.2013.

    http://www.youtube.com/watch?v=40cD8uYOsBo

  • tomy1511 28.08.2013.

    Imao sam čuti da su američki obavještajci imali informaciju i da u Iraku Sadam raspolaže sa znatnim količinama bojnih otrova i da ih ima namjeru uporabiti, pa su sproveli tamo demokraciju, a od otrova ni "o" da je nađeno. Uglavnom u Iraku je smrtno stradalo ljudi od interevencije amerikanaca do danas više doli za cjelog Sadamovog vladanja. Nekažem da je u Siriji identična situacija no što ako jeste ili je vrlo slična?

Komentiraj...
Vidi sve komentare