To je to što me zanima!

Imala vezu s učenikom, drugi đak je saznao pa je ucjenjivao

Velika Britanija: Mlada profesorica fizike poseksala se s učenikom u WC-u zrakoplova. Za aferu je saznao drugi učenik koji ju je potom počeo ucjenjivati da će sve otkriti ako ne spava i sa njim
Vidi originalni članak

Eleanor Wilson (28), profesorica fizike u jednoj školi u Bristolu, pokušala je zataškati vezu sa svojim učenikom, no sve je otkriveno kada je za aferu saznao drugi učenik, piše Mirror.

Sve je započelo na školskom putovanju. Eleanor i učenik su se zbližili dok su na povratku u avionu zajedno brinuli o učeniku kojem nije bilo dobro. Oboje su se tijekom leta napili vina te su završili u WC-u gdje su imali oralni seks i odnos bez zaštite.

Tijekom iduće školske godine nastavili su se redovito viđati. Ona je pokušala zataškati vezu, učeniku je govorila da obriše sve njihove poruke i da negira sve.

Potom je u ožujku 2016. počela primati e-mailove drugog učenika koji je tvrdio da sve zna i prijetio da će je razotkriti ako ne bude spavala i sa njim. Mailovi su proslijeđeni školi i profesorica je dobila momentalni otkaz. Iako je negirala sve, završila je na sudu. 

Ime škole nije otkriveno, samo se zna da je profesorica Wilson predavala 10 i 11. razredu.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • Tiranosaurus 29.07.2017.

    Čitam komentare ovih masturbatora kaj sanjaju o kojekakvim profesoricama i voljeli bi da su na mjestu ovog dječaka..nevjerojatno i odurno. Da li bi isto tako komentirali i slinili da je u pitanju neki profesor od 28 godina koji je zaveo vašu kćerku od 15-16 godina?

  • 28.07.2017.

    Ha htio i drugi malac umočiti...Šta je tu čudno? Pa svi smo drkali na dobre učiteljice ali samo su rijetki sretnici uspjeli ubosti...

  • walterzenga 28.07.2017.

    većina pedofila su učiteljice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare