To je to što me zanima!

'Imamo problema s Vladom, bezobrazluk nećemo tolerirati'

Premijer Andrej Plenković sastao se u ponedjeljak u 13 sati s čelnicima stranaka vladajuće koalicije. Čačić je kazao kako Vlada očito namjerno opstruira rad Varaždinske županije...
Vidi originalni članak

Radimir Čačić izjavio je uoči sastanka s čelnicima stranaka vladajuće koalicije kako postoje problemi u Varaždinskoj županiji oko realizacije dogovora između Vlade i Reformista, u sklopu njihove programske suradnje, piše N1.

- Imamo ozbiljnih problema s Vladom. Obećanja i dogovori nisu realizirani oko ogromnog duga koji Vlada ima. Zasad je to krimen Štromar-Divjak koji opstruiraju povrat novca Varaždinskoj županiji, koji je gotovo 50 posto našeg izvornog proračuna. Radi se o ogromnim štetama, konkretno, sada su to već 33 milijuna kuna na osnovu sporazuma o javno-privatnom partnerstvu. Dakle, štete su ogromne i čine se namjerno i to je direktna opstrukcija Vlade. Sad je već toga dosta - kazao je Čačić novinarima ispred Vlade.

- Sve ima svoje granice, a ovo je jedan bezobrazluk koji ne želimo više tolerirati - dodao je.

Na pitanje hoće li na sastanku koalicijskih partnera biti govora o opozivu potpredsjednice Martine Dalić, Milorad Batinić (HNS) odgovorio kako neće jer neće biti opoziva, dok je Veljko Kajtazi odgovorio kako romska nacionalna manjina ima operativni program koji se mora riješiti.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • stiven 06.03.2018.

    Baš ce tebe neko nešta pitati, Imamo mi problema sa tobom otkada si se rodio

  • Leonards_1 06.03.2018.

    Bože spasi nas od ovakvih pametnjakoviča ..

  • lokal patriota 06.03.2018.

    Radimir ima problem sa Vladom jer mu nisu osigurali sredstva za golf igralište.

Komentiraj...
Vidi sve komentare