To je to što me zanima!

Imamo račune: HDZ-ov lokalni šerif i ekipa u općini nakon stada janjaca izjeli 7 kila liganja

U Općinu Jasenice za vrijeme HDZ-ovog Martina Baričevića su se naručivali kilogrami oborite ribe i liganja, sve na račun poreznih obveznika
Vidi originalni članak

HDZ-ovac Martin Baričević je možda najpoznatiji po optužbi da je požderao stado janjaca, ali čini se kako bivši dugogodišnji načelnik Općine Jasenice ima razvijen apetit i za ribu.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 5

  • Neprikladan 28.10.2022.

    ova država bi trebala imati reviziju koja bi pratila takve općine.Nije normalno da takve općine ulaze u dubioze,imaju zaposlenike,čak i čistačice a ne rad ništa. Prgomet,Primorski dolac i tisuće takvih Kad se pogledaju izvješća imaju godišnje po par predmeta.A tko im je na čelu.Zna se

  • Good boy 27.10.2022.

    KoristNick, sve to ti i ja plačamo šta oni požderu i popiju jer dobivaju lovu iz proračuna kojim raspolaže osuđena stranka sa anemičnim na ćelu. Nema ti tu ništa za ne biti jasno. Napravili su brdo opčina koje nemaju niti tri kuće, samo da bi se naš novac lakše krao. To ti je to.

  • 27.10.2022.

    Nije mi jasno kao prvo zašto selendre od 1000-2000 stanovnika imaju načelnike i još valjda neke prateće zaposlenike?! A drugo odakle te selendre imaju takve velike proračune otkuda su ovi u stanju potrošiti po nekoliko stotina tisuća kuna?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare