To je to što me zanima!

Imao epileptični napad, pao i ozlijedio glavu u tramvaju

Muškarac je pao na ulazu u tramvaj. Putnici su mu odmah priskočili u pomoć, a doktori su ga sa ozlijeđenom glavom prebacili u bolnicu na pregled
Vidi originalni članak

Nekoliko tramvaja stajalo je u koloni na Kvatriću. Odmah sam znao da se nešto dogodilo. Doktori su prema kolima Hitne pomoći vodili muškarca koji si je ozlijedio glavu, ispričao je očevidac Marinko Agić.
Muškarac (27) ulazio je u srijedu ujutro u tramvaj broj 5. Dobio je epileptični napad pa je pao i glavom udario o pod tramvaja. Putnici su mu odmah priskočili u pomoć.
- Liječnici su mu premotali glavu te su ga odvezli kolima Hitne pomoći - kaže Marinko. Kako doznajemo, mladića su prevezli na pregled u KB Rebro u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • aurora84 07.08.2008.

    I plus toga očevidac je očito bio prezauzet fotografiranjem pa nema ni pojma kako se i što dogodilo, a kad se mladić srušio svi su pobjegli glavom bez obzira osim jedne ili dviju putnica koje su pokušale mladiću pomoći.

  • aurora84 07.08.2008.

    Sjedila sam sjedalo iza tog mladića, išla sam na posao,..tako da znam što se dogodilo. Mladić je sjedio kad ga je ulovio napad, na stolcu se već počeo grčiti i onda je naglo pao na pod-srećom na bok. Tako da izbrišete podatak da je tek ulazio u tramvaj kad mu se to dogodilo (kad već pišete). Iako sam bila prestrašena, išla sam do vozača tramvaja da zove hitnu pomoć jer je dečko u padu ozlijedio glavu. Sreća da nije bio negdje na ulici, na zebri kad mu se to dogodilo. Svaka čast vozaču tramvaja koji je stvarno brzo reagirao i bio uz mladića svo vrijeme bez obzira kakav prizor je to bio dok hitna nije došla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare