To je to što me zanima!

Imao je sreće: Nije imao pojma da se rukovao s teroristom...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Klijent tiskare došao je ujutro u tvrtku. Zaposlenik tiskare došao je uz naoružanog muškarca koji se predstavio kao policajac. Rekao mu je da ode 'jer ne ubijaju civile'
Vidi originalni članak

Klijent tiskare, u kojoj se trenutno nalaze teroristi, i čovjek koji se medijima predstavio kao ' Didier ' kaže da je došao u tvrtku i tamo sreo jednog od braće Kouachi .

- Kada sam stigao, zaposlenik tiskare Michel je izašao s naoružanim čovjekom koji je rekao da je iz policije. Rukovao sam se s njim te s muškarcem za kojeg sam mislio da je policajac. Bio je u crnome, imao neprobojni prsluk i nosio je k alašnjikov . Rekao mi je da odem jer oni 'ionako ne ubijaju civile' . To me šokiralo, pa sam odlučio nazvati policiju, ispričao je Didier za AP, prenosi Telegraph .

- Da mi terorist nije rekao da 'ionako ne ubijaju civile', zaista bih povjerovao da su pripadnici specijalne policije, s obzirom na opremu i naoružanje, objasnio je Didier.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 94

  • varešak 10.01.2015.

    To se zove sreča i sudbina,njima treba da zahvali što je živ.

  • ZOOM_1 09.01.2015.

    I tako, većina ljudi će (na žalost, s pravom) zamrziti i musliće i islam i sve što oni predstavljaju, samo će im biti gore. Ne kužim kako misle da će na silu postići nešto, OK, napravit će puno sranja, bit će puno nevinih žrtava, ali nikad, baš nikad neće na silu moći nametnuti svoja uvjerenja nekome tko to ne želi. U konačnici, gubitnici će biti oni, sami sebi stavljaju štrik za vrat. Uuuuu, kakve smo mi face, opasni, nepokolebljivi, svi nas se boja,buhahaha, lako je ovako iz zasjede i podmuklo ubijati ljude koji nemaju veze s njihovim poremećenim poimanjem svijeta, fakat su junačine, nemaš kaj. A jedino što će se iz svega toga izroditi je to da će se na kraju izgleda svi morati vratiti živjeti tamo gdje zapravo i pripadaju I to je u redu, jer očito da je Europa debelo pogriješila što je dozvolila svima tko god je htio da se ovdje nastani, to je ono, da parafraziram "koga ti kruhom, taj tebe kamenom (kalašnjikovim)", ali iz ovoga će se morati svašta naučiti. Skupa je to škola, ali natrag se ne može.

  • ZelenaHrvatska 09.01.2015.

    Svim tim teroristima i bombasima samoubojicama treba napomenuti da ce nakon sto naprave neko sranje, njihov grijeh ce biti naplacen od njihove uze obitelji tj biti ce muceni a zatim smaknuti! Mozda ce onda prije nego se raznesu ili pobiju hrpu nevinih ljudi, malo razmislit da to nije kraj i da ce njima neko blizak isto tako da pati,znam da je brutalno,ali ni oni nisu niti malo humani! Ajd bok!

Komentiraj...
Vidi sve komentare