To je to što me zanima!

Imat će 170 soba: Na Korčuli se otvara novi resort Port 9

Posebnost resorta je ekskluzivan boutique hotel Melion, iz 30-ih godina 20. stoljeća s luksuznim sobama i predsjedničkim apartmanom koji su posjetili mnogi slavni gosti ...
Vidi originalni članak

Na Korčuli će krajem tjedna biti otvoren novi resort Port 9 HTP-a Korčula u koji je investirano 75 milijuna kuna.

Resort čine 4 paviljona s ukupno 170 soba, boutique hotel Melion, raskošna vila i ljetnikovac Andreis, tri restorana, lounge i caffe barovi.

U sklopu novog resorta su i četiri vanjska bazena i tri restorana.

Za cijeli projekt zadužena je Kaliterna Arhitektura na čelu s arhitektom Dujom Kaliternom koji potpisuje i unutarnje uređenje resorta i svih njegovih zgrada.

Brand, strategiju, vizualni identitet i koncept Port 9 resorta osmislila je agencija Fabular.

Posebnost resorta je ekskluzivan boutique hotel Melion, iz 30-ih godina 20. stoljeća s luksuznim sobama i predsjedničkim apartmanom koji su posjetili mnogi slavni gosti u razdoblju prije Drugog svjetskog rata, kada je hotel bio na vrhuncu popularnosti.

Kako su ranije izvijestili iz HTP-a Korčula, novi objekti na Korčuli u sezoni će zapošljavati više od 340 radnika, a njihovim otvaranjem, uz dodatne nove sadržaje poput proljetnog festivala hrane i vina "Korčulanske pjatance", očekuje se produljenje sezone na Korčuli i razvoj cijele destinacije.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • dahvaul 11.06.2017.

    Slusam nase turisticke i ugostiteljske intelektualce kakve sve ponude nude i naravno sve to prate jako dobre cijene i zale kak nemaju radnike e pa moja gospodo vi trazite i do par stotina eura za sobu ali ne biste platili kuhara,konobara ili sobaricu njima nudite bijedu od place e pa kada trazite europske cijene dajte onda i eurpske place pa ce onda biti kvalitenih hrvatskih radnika

  • Darije 1 07.06.2017.

    Stalno se govori o sezoni, a malo ili nista o mjesecima kada se ne mozemo osloniti na darezljivost mediteranske klime, kada sunce sve ranije nestaje iza horizonta i kada more poprima onu svoju tamniju modru nijansu obojano prvim danima bura i oblaka? Ukratko, kad cemo cuti o ulaganjima, ili barem poreskim i administrativnim olaksicama za ulagace u sadrzaje koje bi turiste, kako na Jadran privlacile i dulje od 2 tri mjeseca kupalisne sezone?? A nije da mogucnosti nema. Od ribolovnog, i u priobalju skoro pa total neiskoristenih mogucnosti lovnoga turizma, adrenalinskog turizma, konjickog i biciklistickog turizma, u svjetu sve razvijenijeg vojnicko-adrenalinskog turizma, sportskih sadržaja i dogadjanja, koncerti i festivali, proljetne aktivnosti poput berbe ljekovitog bilja ili one jesenske, od berbe grozdja do tradicionalnih festa koje prate izradu vina, kao i onih ribarskih. Mogucnosti na pretek, samo u njih treba nesto uliziti, ili porezno rateretiti i administrativno NE SMETATI ljudima koji znaju kako turiste privuci i dulje od 3 mjeseca, i koji to mogu.

  • domina234 07.06.2017.

    i ja bi sad tu negdi bila

Komentiraj...
Vidi sve komentare