To je to što me zanima!

Imitirao Floydovu smrt: Klečao djetetu na vratu i šokirao svijet

Jackson je navodno htio ispromovirati 'Black Lives Matter' pokret, a ovo mi se činio kao prikladan način da to uradi. 'Doživotna robija za ovog bila bi suviše blaga kazna', samo je jedan od komentara na Twitteru
Vidi originalni članak

Policija u Ohiju uhitila je muškarca nakon što je na društvenim mrežama objavljena fotografija njega kako kleči na vratu malog djeteta i evidentno imitira smrt Georgea Floyda.

Šerifov ured identificirao je muškarca s fotografije koja je postala viralna u utorak. Radi se o Isaiahu Jacksonu (20), javljaju lokalni mediji.

POLICIJSKA BRUTALNOST Snimka otkrila: Ovo su zadnje riječi Georgea Floyda prije smrti

Dok on kleči na vratu bebe koja vrišti, druga osoba joj drži ruke na leđima.

- Blm now mf' (Životi crnaca su važni ****), piše ispod fotografije:

Nakon što su saznali za fotografiju, istražitelji su kontaktirali dvogodišnje dijete, djetetovu majku i Jacksona.

Muškarac sa slike je zadržan u zatvoru Clark Countyja zbog uvjetnog kršenja kazne, a slučaj je sada predan tužiteljstvu okruga Clark koje će preispitati slučaj detaljnije i 'odrediti opseg i širinu optužbi za kazneno djelo'.

FRANCUSKA LEGENDA Henry klečao točno koliko je i policajac klečao Floydu na vratu

Dijete je odvedeno u lokalnu bolnicu na pregled, ali nije pretrpjelo nikakve ozljede od incidenta. U razgovoru s majkom djeteta, policija je otkrila da njoj nije poznato da je fotografija snimljen niti koji je njen sadržaj. Jackson je navodno htio još malo ispromovirati 'Black lives matter' pokret, a ovo mi se činio kao prikladan način da to uradi.

Na društvenim mrežama ova fotografija je izazvala bijes. 'Doživotna robija za ovog bila bi suviše blaga kazna', napisao je konzervativni bloger Matt Walsh na Twitteru.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Bocwanna 24.07.2020.

    Muškarac... Sa 20 godina??!? Što je onda onaj sa 35, 40, 50..?!?

  • zubna pasta 23.07.2020.

    I naravno, lik na uvjetnoj. Zašto me to ne čudi? Isto kao i onaj Rayshard Brooks. Sve kriminalci od karijere.

  • Zoran Karamarković 23.07.2020.

    Nije to "black lives matter", to je "black lives better". Rasistički pokret isto kao i KKK. KKK je zagovarao bjelačku suprimaciju, BLM zagovara crnačku suprimaciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare