To je to što me zanima!

Imotski: Policajci su u kontroli granice zaplijenili tonu duhana

Policija je u redovnoj kontroli granice na području Imotskog zaustavila kombi s riječkim registracijama. U njemu su našli tonu duhana, bez nadzornih markica
Vidi originalni članak

Pogranična policija u petak je u mjestu Krstatice na imotskom području zaplijenila čak 1000 kilograma duhana u kombiju riječkih registracija. Fiat Ducato koji je vozio muškarac (39) zaustavili su u redovnoj kontroli granice. Muškarca koji je prevozio rezani duhan su uhitili i doveli u policijsku postaju. 

U sklopu istrage u kombiju su našli ukupno 50 vreća s duhanom bez nadzornih markica Ministarstva financija. Podnijeli su kaznenu prijavu za počinjenje kaznenih djela izbjegavanja carinskog nadzora i nedozvoljene trgovine.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • optimist-pesimist 22.06.2014.

    Kako je državi lako, snalazi se na tisuću načina, prodaje u bescjenje nekretnine, zlatne poluge naftne i plinske kompanije,poklanja podobnima,diže kredite po svijetu bez kontrole kod bilo koga i kada stigne po razno raznim kamatnim stopama, diže poreze za sve i sva, čak i sama ne poštuje svoje vlastite zakone. E sad dali to država radi za dobrobit većine? Naravno da ne, boli državu briga što su dojučerašnji podstanari novopečeni vlasnici stanova došli u dužničko ropstvo banaka a poslije će postati beskućnici sa ostatkom, uz sve nekretnine u vlasništvu države za koje ni sama nezna što zapravo posjeduje. Dali državu brine preskupo gorivo, hrana, dječja oprema , naravno da ne. Jer da ju brine nebi dovela ljude u stanje bezizlazne situacije, očaja beznađa. Ujedno ljudi su koleteralna žrtva u sistemu i prisiljeni su svašta poduzeti kako bi preživjeli. Jedino to još ne razumiju vladajući i zaposleni na državnim jaslama.

  • JerkoKC 22.06.2014.

    Jednom šverceri,uvijek šverceri,samo su prije išli pješke preko planine,a danas to riješavaju autom.

  • Kako vjetar puše 21.06.2014.

    Zaplijenili tonu a 16 pustili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare