To je to što me zanima!

INA: Otpuštaju 1.500 ljudi jer su višak radne snage

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Uprava Ine priopćila je da će otpustiti 1.500 radnika, odnosno devet posto od ukupno 16.300 zaposlenika Ina Grupe. Dobit će veće otpremnine
Vidi originalni članak

Uprava Ine odlučila je u srijedu da će otpustiti 1.500 zaposlenika, odnosno devet posto od ukupno 16.300 zaposlenika Ina Grupe. U priopćenju poslanom medijima, obećali su kako će 'rješavanje viška zaposlenika' realizirati na društveno odgovoran način u suradnji sa sva tri svoja sindikata.
- Ina će zaposlenicima obuhvaćenima programom osigurati u prosjeku veće otpremnine od onih iz prethodnih programa zbrinjavanja. Uz otpremnine, Ina će zaposlenicima u programu zbrinjavanja isplatiti naknadu plaće za vrijeme trajanja otkaznog roka - stoji u priopćenju. Tvrde kako su odluku donijeli da bi unaprijedili operativnu efikasnost.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • dalmatar 15.09.2010.

    Daće vam MOL po repu svima....

  • rixx 15.09.2010.

    INA je puna kooperanata iz bosne, davat će otkaze i onda njih dovlačiti, netko tamo masno zarađuje

  • pernica 15.09.2010.

    sve guzičare koji su se zapošljavali preko veza i vezica u inu,( u kancelarije bi uguravali još po jedan stol pa ih umjesto jednog-dva radnika sjedi po četiri )- BITNO JE DA SI NA PLATNOJ LISTI!!!! e tih mi guzičara u birokraciji nije žao...neka svi dobiju otkaz!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare