To je to što me zanima!

INA povećava plaće i do 25% za 2.500 radnika u maloprodaji

Uvodi se i novi sustav stimulacije s ciljem povećanja prodaje i adekvatnog nagrađivanja najboljih radnika
Vidi originalni članak

Radnicima INA Maloprodajnih servisa će se od travnja povećati mjesečna primanja i do 25 posto. Rezultat je to kolektivnih pregovora između INA MS-a, Sindikata naftne djelatnosti-INAŠ i Sindikata naftnog gospodarstva, piše Poslovni dnevnik. 

- Radnicima u najnižim i srednjim platnim razredima povećat će se mjesečna primanja za 14 - 25 % kroz povećanje osnovne mjesečne plaće i uvođenje mjesečnog dodatka, dok se za radnike u višim platnim razredima i voditelje uvodi mjesečni dodatak. Uvodi se i novi sustav stimulacije s ciljem povećanja prodaje i adekvatnog nagrađivanja najboljih radnika. Novim sustavom stimulacija radnici će moći ostvariti viši iznos kvartalne stimulacije kroz višu stopu bonusa i veći postotak isplate bonusa. Pored toga, svim INA MS radnicima bit će u ožujku isplaćena i dodatna nagrada u iznosu od 1.000 kn neto - kažu u INA-i. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kompirko 12.03.2019.

    Sad će gorivo na 11 kn litra pa će bit i za veće plaće...čestitamo

  • stoposto hrvat 12.03.2019.

    Vraćate što ste im uzeli preko NOĆI to nijedne novine nisu smjele pisati da je mol skinuo plaće sa 6500 na 4500 i sad kao povećavaju plaće NE nego vraćate što je svejedno bilo njihovo....i ne hvalite lopove mađare i naše ulizice koje su nas prodale za siću ( prodavač na ina b.p bio nekad poželjan posao VIŠE NE)

  • Cipelcug 12.03.2019.

    Drago mi je zbog radnika. Zarade oni plaću i 7.500,00 kn neto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare