To je to što me zanima!

INA širi djelatnost: Zbog krize i Sirije će u detektivske 'vode'?

Recesija: Ubuduće bi se Ina mogla baviti s još 30 djelatnosti, među kojima je i niz djelatnosti vezanih za zaštitu od požara te onima vezanim uz zaštitu i spašavanje
Vidi originalni članak

Glavnoj skupštini Ine se u ponedjeljak predložilo da se dopune djelatnosti kojima se bavi ta tvrtka, zbog smanjenog priljeva novca od sirijskih aktivnosti, tj. proglašenja "više sile" u toj zemlji. Ubuduće bi se tako Ina mogla baviti s još 30 djelatnosti, među kojima je i niz djelatnosti vezanih za zaštitu od požara, npr. gašenje požara i spašavanje ljudi i imovine ugroženih požarom i eksplozijom, popravak i održavanje vatrogasnih aparata, potom djelatnostima vezanim uz zaštitu i spašavanje u katastrofama i većim nesrećama itd. Između ostalog bi se tvrtka mogla baviti i djelatnostima privatne zaštite i detektivskom djelatnosti.

Skupština je na tu ideju došla zbog teške financijske situacije. Osim spomenutih djelatnosti Ina bi se mogla baviti i skupljanjem i prijevozom otpada za potrebe drugih, skupljanjem, oporabom i/ili zbrinjavanja otpada, izvozom otpada, poslovima praćenja kakvoće zraka i emisija u zrak, stručnim poslovima zaštite od buke i od ne-ionizirajućeg zračenja, te upravljanjem i održavanjem nekretnina. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • peroxy 14.05.2012.

    prostitucijom se već bave jer nas jebu sa cijenom goriva kako im volja. A raja plaća i osta bez gaća.

  • dopler_1 14.05.2012.

    Na INI je sprovedena jedna od najvecih placki u povijesti Hrvatske. Prije nekih 10-ak godina, INA je imala izvore nafte u Siriji vrijedne 23 milijarde dolara(pisalo u jednom clanku), a to bi sad vrijedilo oko 100 milijardi. A oni prodali INU mađarima za oko 500 milijuna.

  • Yassa 14.05.2012.

    je su nas , jesu naši i domaći izdajnici ma treba im svima ruke do laktova odrezati

Komentiraj...
Vidi sve komentare