To je to što me zanima!

Incident na Bajakovu: Probio rampe i jurio prema Beogradu

Turski državljanin je na graničnom prijelazu Bajakovo, na izlazu iz Hrvatske prema Srbiji, iznenada bacio svoje dokumente i Mercedesom krenuo prema Beogradu
Vidi originalni članak

Prema pisanju Blica, srbijanska policija je u srijedu, u večernjim satima, uhitila muškarca u Mercedesu turskih registracijskih pločica. Uhićenju je prethodila potjera od desetak minuta. Kako se navodi, turski državljanin je tijekom redovite provjere putovnica na graničnom prijelazu Bajakovo, na izlazu iz Hrvatske prema Srbiji, iznenada bacio svoje dokumente, dodao gas u svom Mercedesu i probio dvije rampe. Uputio se autocestom prema Beogradu. Prema navodima sugovornika u Blicu vozač je jurio velikom brzinom.

Negdje kod Sremske Mitrovice za njim su krenula u potjeru dva policijska presretača koji su turskog državljanina ubrzo zaustavili i priveli.

Nakon uhićenja utvrđuje se identitet vozača dok je vozilo vraćeno na granični prijelaz gdje se provjerava nalaze li se u njemu i nekakvi narkotici ili slična roba radi koje se vozač odlučio na bijeg.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Linz 19.03.2015.

    Poželio čovjek da obiđe djedovinu !!!

  • dudulica2 19.03.2015.

    kuku-lele, je tako lepo u Evropsku Uniju da begate kroz zatvorene rampe... Liiii bate !!?

  • colonelo 19.03.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare