To je to što me zanima!

Sjekira pored ulaza: Nasrnuo na liječnike Hitne u Makarskoj?

Muškarac (60) je priveden zbog sumnje da je posegnuo za škarama i njima mahao prema djelatnicima Hitne pomoći. Oni su pozvali policiju i muškarac je priveden, navodi policija
Vidi originalni članak

U policijsku postaju Makarska u utorak oko 21.30 sati priveden je 60-godišnjak koji je na hitnom prijemu makarskog Doma zdravlja prijetio liječnicima. Kako piše Slobodna Dalmacija, došlo je do naguravanja, a nakon incidenta na podu pored ulaznih vrata nalazila se sjekira. Neslužbeno se doznaje kako bi ona mogla biti oružje kojim je inače neubrojiv muškarac napao liječnike, te da je muškarcu na Hitnoj u predvečernjim satima pružena liječnička pomoć.

Do incidenta je navodno došlo nakon što su mu liječnici pružili pomoć.

Iz policije javljaju da je istraga u tijeku.

- Hrvatski državljanin, 1957. godište, priveden je pod sumnjom da je posegnuo za škarama i njima mahao prema djelatnicima Hitne pomoći. Djelatnici su pozvali policiju i osoba je privedena. Nema ozlijeđenih ni materijalne štete, u tijeku je policijsko postupanje - navodi policija.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Belzi 26.11.2017.

    Slavkogrlic, za koji mjesec/godinu biti ce ti jos i gore. Svi ce nasi doktori otici ili u mirovinu ili u privatnike ili u inozemstvo. A ti onda masi sjekirom prema doktorima iz "trecih i cetvrtih" zemalja , ako i njih uopce bude. Zasto? Pa zasto bi doktor iz "trece" zemlje dosao raditi kod nas u vukojebinu za 1000 eura, ako moze za 3-4000 otici u Nordijske zemlje i slicno? A tamo ce ga i postovati. Dragi narode koji toliko mrzite doktore, morate znati da je trziste zapada gladno za doktorima i da to postaje najtrazenija roba. I nakon desetljeca pljuvanja po onima zahvaljujuci cijem dobrovoljnom trudu ( bez placenih prekovremenih i sl) se odrzava ovaj zdravstveni sustav, jednostavno moram reci da prosto uzivam kad vidim kako je doktora sve manje i manje i kako frka postaje sve veca i veca. Htjeli ste-dobili ste. A sad ekipa, lupajte minuse koliko god hocete. Istina boli i nitko ju ne zeli cuti.

  • RXM40 22.11.2017.

    jel posegnuo za škarama ili za sjekirom.

  • Anonimus2017 22.11.2017.

    Spašavali ga bolničari....helo u hitnoj bolničari....hej , jel vi znate što je to bolničar ?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare