To je to što me zanima!

Incident u Zagrebu: Dvojica su srušila wc, unutra bila trudnica

Žena je otišla na wc, a nedaleko na stepenicama sjedila je skupina mladića. Kad je trudnica ušla u wc, dvojica su se zaletjela i prevrnula ga. Srećom, nije ozlijeđena, samo je bila u šoku
Vidi originalni članak

Posjetitelje Ljeta na Savi sinoć je šokirao nemili incident. Naime, ispod Mosta slobode dvojica nepoznatih muškaraca prevrnula su Toi Toi wc u kojem se nalazila žena koja je u 7. mjesecu trudnoće.

Kako piše portal Zagrebancija, pozivajući se na priču očevidaca, žena je otišla na wc, a nedaleko na stepenicama sjedila je skupina mladića. Kad je trudnica ušla u wc, dvojica su se zaletjela i prevrnula ga.

Žena je sama uspjela izaći iz prevrnutog kemijskog wc-a i bila je, kako kažu, u vidnom šoku. Odmah je posjetila liječnika, beba i ona su srećom dobro.

Pozvana je policija koja je napravila očevid, a počinitelje nisu pronašli jer su odmah pobjegli. Zagrebačka policija potvrdila nam je kako poziv dobili u petak oko 20.50 sati ali na mjestu događaja nisu zatekli ni trudnicu koja je odvezena na pregled niti muškarce koji su pobjegli. Dodali su kako nije napravljena nikakva materijalna šteta. 

Idi na 24sata

Komentari 84

  • 21.08.2019.

    Ja sam se bunio protiv tih silnih kamera po gradu, ali zapravo nama trebaju kamere na svakom metru, ne samo na cestama, nego po parkovima, nogostupima, nasipima, zelenim površinama - pa ako tata i mama nemogu doma odgojiti djecu, onda neka plaćaju i snose troškove, pa će se grad ili država pobrinuti da tu djecu usmjere.

  • rođo101 18.08.2019.

    ne razumijem kad imaju toliko hrabrosti prevrnut WC s trudnicom zašto nemaju hrabrosti stat i pogledat istini u oči???? hajde javite se kad ste tako hrabri i imate *uda

  • Michael 18.08.2019.

    Dabogda se to desilo i njihovim djevojkama ili zaručnicama ili ženama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare