To je to što me zanima!

Index: I posrednik Budor uzeo novac ''za kavicu''

SNIMKE NA SUDU: Student je posredniku u autu predao novac, koji je sakrio u indeks. Mladen Budor novac je, bez brojenja, pospremio u torbicu
Vidi originalni članak

Na suđenju za kupovinu ispita na Prometnom fakultetu u Zagrebu gledale su se snimke USKOK-a. Na jednoj od njih, snimljenoj 29. kolovoza prošle godine, vidi se posrednik Mladen Budor, kojemu student Tomislav Jagetić u automobilu predaje indeks. Budor iz indeksa vadi novac i sprema ga u torbicu.
- To je devet tisuća - govori mu Jagetić.
S istim studentom je Budor dogovarao upis na fakultet djevojci koju nazivaju ''malička''. Jagetića brine kako će se ona snaći.
- Ne znam kak' bude malička funkcionirala. Ona je, ovako OK, bistra i sve, ali malo je razmažena - priča Jagetić Budoru.
- Ako ima love, nema veze. Bude dobro - tješi ga Budor.
Slušali su se i razgovori zaposlenice u referadi Nerine Puškarić i oca jednog od studenata. Otac je moli da s profesorom Antunom Sertićem dogovori upis ocjene njegovu sinu jer mu se ne da na usmeni. Nerina ga kasnije obavještava da je ponudila profesoru novac i da će ga on uzeti.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nixxx 19.05.2009.

    Polaže student na prometnom povijest. Za ispit je dao 1000 Eura, ali ga profesor svejedno pita: \"Kolega, koje godine je bačena atomska bomba na Japan?\" Ovaj odgovara: 1945. Naravno, dvojka u index. Dolazi ovaj što je dao 500 Eura. Profesor ga pita. \"Kolega koje godine je bačena atomska bomba na Japan i koliko je bilo žrtava?\" Ovaj odgovara: \"1945 i oko 50.000 žrtava.\" Opet dvojka. Dolazi jadnik koji nije dao niti kune. Profesor pita: \"Koje godine je bačena atomska bomba na Japan i koliko je bilo žrtava?\", a jadnik odgovori. \"1945 i oko 50.000 žrtava\". A profesor kaže: \"Imena, kolega, molim imena!\"

  • PapaŠtrumpf 19.05.2009.

    Riba smrdi od glave...

  • anchy plavusha 19.05.2009.

    svi studenti u blokadi za besplatno školovanje,,,, jedino prometnici i ekonomisti u blokadi za besplatne ispite.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare