To je to što me zanima!

Indijac je došao operirati bruh, izvadili mu maternicu i jajnike

Liječnik Pramod Kumar Shrivastava kaže su Indijcu muški spolni organi normalni i funkcionalni, a naglašava da su ženski organi nastali tijekom embrionalnog razvoja
Vidi originalni članak

Indijski farmer Ryalu (35) došao je u bolnicu kod grada Bhopala na operaciju bruha, no na kraju su mu liječnici napravili histerektomiju. Otkrili su da su uzrok njegovih bolova maternica, jajnici, jajovodi, cerviks i vaginalno tkivo. U svemu ostalome Ryalu, kako su ga identificirali, normalan je muškarac i otac dvoje djece.

- Iznenadilo nas je kad smo otkrili da su za njegove bolove krivi ženski reproduktivni organi. Podvrgnuli smo ga histerektomiji, a potom smo uklonili i bruh - rekao je liječnik Pramod Kumar Shrivastava za Telegraph. Dodaje da su njegovi muški spolni organi potpuno normalni, a kaže kako su ženski organi nastali tijekom embrionalnog razvoja.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Lauradulce1000 11.08.2011.

    vi koji se isčuđavate i govorite " to se moze samo u indiji, koreji..." nemojte da va zivot pokaze da se moze i vama dogoditi.. ne zovite đavola k sebi, on se i sam pozove... :(

  • brunobr321 04.08.2011.

    Jeste li primjetili da se u indiji večinom rađaju ljudi sa 6 ruku i slični defekti to je nešto čudno!!!!!!!

  • knin 03.08.2011.

    Znam ja vrlo dobro sta sam mislio... Kad kazem Korejci onda na njih i mislim, sta se tu iscudjavate ;) I to juzni Korejci!

Komentiraj...
Vidi sve komentare