To je to što me zanima!

Ingrid će zbog 'Pipl mast trast as' ipak ostati bez Bruxellesa?

Na listi 12 kandidata SDP-a za Europarlament neće biti Antičević-Marinović, javlja Jutarnji list. U SDP-u drže da im njezin nedavni istup na engleskom može štetiti
Vidi originalni članak

Čini se kako je engleski jezik ipak presudio Ingrid Antičević-Marinović te ona neće biti zastupnica SDP-a u Europarlamentu. 

Naime, kako piše Jutarnji list, premijer Zoran Milanović će u utorak predstaviti kandidate SDP-a za izbore 12 hrvatskih predstavnika u Europskom parlamentu, a na toj listi navodno neće biti Antičević-Marinović. 

Razlog, naravno, je njezin nedavni javni nastup u Bruxellesu na dosta lošem engleskom jeziku. Posebice za nekoga tko predstavlja Hrvatsku u EU. U stranci smatraju kako bi njezino kandidiranje moglo imati negativne posljedice na zajedničku izbornu listu SDP-HNS-HSU. 

Idi na 24sata

Komentari 368

  • tocile 13.03.2013.

    Puno vas ne zna što je politika i u svemu vam je sada najbitnije izgovor engleskog jezika. Zbog tih stvari je država u situaciji u kojoj i jest. Prije koju godinu premijerka je birana kako ne treba, farbali se tuneli, što se sve nije radilo a vi u nekom izgovoru engleskog jezika vidite problem. Ne može ni biti bolje u državi ko tu sve hoda.

  • copertone 13.03.2013.

    Ingrid je prava političarka... bubne i onda se čudi što se svi njoj čude!

  • nikola2007 13.03.2013.

    Dođe Mujo doma i pita Fatu: Fato, di su dica. Fata: na engleskom Mujo: Fato ver ar d kids

Komentiraj...
Vidi sve komentare